Adres
Onderhoud Porsche - Hermens Frans, Veldwezelt

Hermens Frans
Kiezelweg 365
Veldwezelt
Limburg

www.hermens.be

Trefwoorden: Wasstraat auto, Depannage, Autokeuringen, Tweedehands autoverkoop, Totale restauratie oldtimers, Totale restauratie Porsche, Onderhoud Porsche, Onderhoud oldtimers, Verkoop oldtimers, Verkoop Porsche

Rubrieken: Garages, Autohandel, Oldtimers, Carrosserie, Auto - Opkoper

Openingstijden
Ma 09:00 - 18:00 op afspraak
Di 09:00 - 18:00 op afspraak
Wo 09:00 - 18:00 op afspraak
Do 09:00 - 18:00 op afspraak
Vr 09:00 - 18:00 op afspraak
Za 09:00 - 15:00 op afspraak
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Hermens Frans, Veldwezelt

De beste service en kwaliteit voor uw auto vindt u bij Hermens Frans in Veldwezelt voor onderhoud Porsche en veel meer

Porsche Hermens is sinds 1988 uw betrouwbare partner in het luxe -en sportwagensegment, met een focus op de merken Porsche en Ferrari delen zij uw passie, en maken graag tijd om daarover met u in gesprek te gaan. Droomt u al jaren van een sportwagen? Kom eens langs en laat u adviseren over de mogelijkheden. Op een persoonlijke en ongedwongen manier begeleiden zij u in het segment van klassieker tot nieuwe wagens. Uw perfecte wagen vindt u hier. Naast deze passie staat Hermens Frans ook voor u klaar met de wasstraat auto, voor depannage, autokeuringen, bandenservice, tweedehands autoverkoop, totale restauratie oldtimers, totale restauratie Porsche, onderhoud Porsche, onderhoud oldtimers, verkoop oldtimers en voor de verkoop Porsche. Zoekt u de specialist voor onderhoud en verkoop? Dan heeft u deze nu gevonden.

Onderhoud Porsche - Hermens Frans, Veldwezelt

Service en kwaliteit op de eerste plaats

Hermens Frans is de specialist in het totale onderhoud van Porsche en Oldtimers. Al jaren gepassioneerde liefhebbers van Duitse en Italiaanse raspaarden is het bedrijf opgericht in 1988. Het doel is zorgvuldig geselecteerde wagens aan te kopen want kwaliteit en originaliteit zijn en blijven de eerste vereiste. Zij hopen de passie voor deze bolides met u te kunnen delen want zoals de slogan bij dit team luidt "satisfied customers is our drive”. Uiteraard bieden zij deze zelfde drive ook voor andere merken, want een tevreden klant is de motor van deze organisatie. Voor autokeuringen en onderhoud, voor het op en top in orde brengen van uw auto en advies bij aankoop of verkoop staat zij voor u klaar en staat u altijd centraal. Het resultaat is niets minder dan die meest gewilde service en de beste kwaliteit. 

Car Care en de uitgebreide service 

Naast de verkoop en service van exclusieve wagens heeft Hermens Frans het initiatief genomen om het servicepakket uit te breiden met de oprichting van de nieuwe Car Care afdeling. U kunt terecht voor een professionele reiniging en verzorging van uw wagen met dezelfde kwaliteit van de originele afdelingen in een nieuwe hoog professionele omgeving. Er bestaan verschillende behandelingsmogelijkheden voor de verzorging van uw wagen en er worden verschillende pakketten aangeboden. Voor de reguliere service is de werkplaats voorzien met de nieuwste uitlees apparatuur voor het opsporen van technische defecten. Heeft u een probleem elders dan kunnen zij uw voertuig steeds ter plaatse komen ophalen met de  speciale autotrailer. 

Het dienst- en serviceoverzicht

Voor echte topservice en kwaliteit komt u dus naar Hermens Frans. Zij staan 24/7 voor u klaar als u problemen heeft en zijn altijd bereikbaar. Voor advies, onderhoud en meer uw beste adres. Kom langs, bel of maak een afspraak voor: 

 • Wasstraat auto
 • Depannage
 • Bandenservice
 • Autokeuringen
 • Tweedehands autoverkoop
 • Totale restauratie oldtimers
 • Totale restauratie Porsche
 • Onderhoud Porsche
 • Onderhoud oldtimers
 • Verkoop oldtimers
 • Verkoop Porsche

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Onderhoud Porsche - Hermens Frans, Veldwezelt

Offerte aanvraag / Contact opnemen