Adres
Daanko BVBA, Lanaken

Daanko BVBA
Kerkstraat 82
Lanaken
Limburg

www.daankobvba.be


Trefwoorden: Ramen en deuren plaatsen, Carports laten plaatsen, Zonweringen, Vliegramen, Screeners, Veranda of pergola plaatsen, Veranda op maat gemaakt laten plaatsen, Ramen en deuren Limburg, Renovatie van ramen en deuren

Rubrieken: Deuren, Rolluiken, Verbouwingswerken, Ramen en rolluiken

Overige rubrieken:
Daanko BVBA, Lanaken

Daanko BVBA, Lanaken

Een kwaliteitsvol en duurzaam resultaat? Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Daanko BVBA is de ervaren vakman voor wie bouwt, verbouwt of renoveert

ScreenersVoor de meest kwaliteitsvolle merken en een perfecte installatie binnen ieders budget moet u bij Daanko BVBA zijn! Onze hoofdzetel is gelegen in Lanaken, maar wij zijn actief in heel Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant en omstreken voor de plaatsing van ramen, deuren, rolluiken, veranda's, carports, zonneweringen, screeners en vliegenramen.

David Bours, zaakvoerder van Daanko BVBA, beschikt over ruim 15 jaar ervaring heeft de nodige feeling en technische kennis om elk project tot een schitterend einde te brengen. Wij werken met de beste merken en dat tegen een scherpe prijs. Bovendien zijn wij zeer service- en klantgericht: wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent!

Daanko BVBA op een rijtje:

 

Waarom nog verder zoeken? Bij Daanko BVBA heeft u de professional gevonden die u zocht! Twijfel niet langer, maar neem vandaag nog contact met ons op per telefoon of via de online module.

Vliegramen

Offerte aanvraag / Contact opnemen