Adres
Stalen trappen - Stevens Metalworks, Wetteren

Stevens Metalworks
Damstraat 13F
Wetteren
Oost-Vlaanderen

www.stevensmetalworks.be

Trefwoorden: Laskarweien, Trapleuningen, Binnentrappen, Buitentrappen, Meubelen op maat, Stalen deuren, Stalen trappen, Inoxwerken, Algemene laswerken, Balustrades

Rubrieken: Metaalbedrijven, Meubelmakerijen, Metaalconstructies, Deuren, Laswerken

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za gesloten
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Stevens Metalworks, Wetteren

Stevens Metalworks in Wetteren, voor stalen trappen, meubels, balustrades en metaalwerken op maat

Zoekt u een specialist op het gebied van metaalwerken? Maak kennis met Stevens Metalworks in Wetteren. Een ervaren vakman die u kunt inzetten voor al uw laskarweien en inoxwerken. Naast algemene laswerken, kunt u bij Stevens Metalworks terecht voor buitentrappen, binnentrappen, trapleuningen, stalen trappen en balustrades op maat. Ook verzorgen wij stalen deuren en meubelen op maat. Wij werken met staal, aluminium en inox. Bel vandaag voor meer informatie, wij helpen u graag.

Stalen trappen - Stevens Metalwork, Wetteren

Waarom kiest u voor Stevens Metalworks?

Zaakvoerder Miguel Stevens, verzorgt met oog voor detail al uw metaalwerken op maat. Heeft u zelf al een idee? Dan werken we dit graag voor u uit. Tijdens een adviesgesprek helpen we u in het maken van de beste materiaalkeuze en vormgeving. Op onze website ziet alvast enkele voorbeelden ter inspiratie. Al onze werken kunnen gecombineerd worden met hout of glas, zodat er een completerend geheel ontstaat met uw interieur of exterieur. Hierbij is elke denkbare stijl bespreekbaar. U ontvangt van ons altijd een transparante offerte met marktconforme prijzen. 

Stalen trappen voor binnen en buiten

Met een stalen trap op maat brengt u een extra blikvanger aan in huis. Hierbij bestaat de mogelijkheid om staal af te lakken in elke wenselijke RAL kleur. Een trap van staal met hardhouten traptreden bijvoorbeeld, geeft een eigentijdse en moderne look aan uw woning. Kiest u liever voor inox? Dan kunt u het materiaal door ons laten borstelen of schuren. Ook buitenshuis zorgt een stalen trap voor een afgewerkte aanblik in uw tuin. U kunt bijvoorbeeld uw buitentrap combineren met een balustrade. Zo houdt u alles in dezelfde stijl. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden met u.

Voor een allround metaalbewerker

Van metaal kunnen wij werkelijk alles maken. Wat dacht u van een stalen tafel met glazen tafelblad, tuinmeubilair, moderne kasten of complete banken? Alles is mogelijk en elke opdracht is maatwerk. Wij bieden al onze klanten de volgende diensten en producten:

  • Laskarweien
  • Trapleuningen
  • Binnentrappen
  • Buitentrappen
  • Meubelen op maat
  • Stalen deuren
  • Stalen trappen
  • Inoxwerken
  • Algemene laswerken
  • Balustrades

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mailbericht bereiken. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Stalen trappen - Stevens Metalwork, Wetteren

Offerte aanvraag / Contact opnemen