Adres

Autoservice BVG
Koning Leopoldlaan 133
Lommel
Limburg

Trefwoorden: Algemene motor onderhoud van auto, Herstellen van carrosserie, Schade aan auto verhelpen, Schadeherstelbedrijf, Repareren van auto, Afspraak inplannen bij autogarage

Rubrieken: Garages, Auto's en Autobedrijven, Autoschadebedrijven, Carrosseriebouw, Carrosserie

Overige rubrieken:
Autoservice BVG, Lommel

Autoservice BVG in Lommel, voor schadeherstelwerkzaamheden, motor onderhoud, reparaties en motor reiniging

Heeft u schade gereden aan uw auto en zoekt u een gespecialiseerd schadeherstelbedrijf? Neem dan snel contact op met Autoservice BVG in Lommel. Wij zullen vakkundig en accuraat de schade aan auto verhelpen. Ook kunt u een afspraak inplannen bij autogarage Autoservice BVG voor het algemene motor onderhoud van auto, herstellen van carrosserie en repareren van auto. Kortom, een allround garage voor al uw autowerkzaamheden.

128351765_205113421139325_1801998938926189090_n.jpg - Autoservice BVG, Lommel

Algemeen motor onderhoud

Het onderhouden van de motor van uw auto is een belangrijk terugkerend onderdeel voor elke autobezitter. Door uw motor goed te laten onderhouden, wordt eventuele schade vroegtijdig opgemerkt en voorkomt u ernstige defecten. Het beste is om ongeveer rond elke gereden 24000 kilometer uw motor voor een inspectie langs te brengen. Zo beleeft u langer plezier en rijdt u veilig in uw auto. Bovendien behoudt de auto zo langer zijn waarde.

HHO Carbon reiniging

Wilt u uw motor optimaal laten reinigen? Maak dan gebruik van onze HHO Carbon Cleaning service. Door koolstof aanslag in de verbrandingsmotor van uw auto, gaat uw brandstofverbruik achteruit en wordt de prestatie van het motorvermogen aanzienlijk minder. Dankzij HHO Carbon reiniging vermindert u de uitstoot van uitlaatgassen en voorkomt u dure reparaties aan onderdelen. HHO Carbon reiniging kan zowel op locatie als bij ons in de garage en neemt slechts 20 minuten van uw tijd in beslag.

Onze diensten op een rij

Ons team van vakkundige specialisten staat voor u klaar om uw schade te herstellen en uw motor perfect te verzorgen. Wij voorzien u graag van een passend advies over de reiniging van uw auto. Bovendien kunnen wij ook uw tractor, truck of bestelbus een carbon cleaning geven. Wij zetten onze diensten nog eens overzichtelijk voor u op een rij:

  • Herstellen van schade
  • Algemeen motor onderhoud
  • Herstellen carrosserie
  • Uitvoeren van reparaties
  • HHO Carbon reiniging

Wij kunnen ons voorstellen dat u na het lezen van deze informatie nog vragen heeft. Of misschien wenst u meer informatie over onze uiteenlopende diensten. Neemt u dan ook gerust contact met ons op. Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, via een Messenger bericht als ook per e-mail. Ons team staat klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

126286345_200062608311073_8830454220607389546_n.jpg - Autoservice BVG, Lommel

Offerte aanvraag / Contact opnemen