Adres
Professionele elektricien - Riwatt, Hoboken

Riwatt
Maria-Henriëttalei 66
Hoboken
Antwerpen

www.riwatt.be


Trefwoorden: Zonnepanelen plaatsen, Elektrisch netwerk installeren huis, Professionele camerabewaking installeren, Huis met slimme apparatuur, Binnenverlichting, Elektrische keuring, Elektrisch netwerk installeren winkel, Professionele elektricien, Laadpalen plaatsen, Parlofonie voor huis

Rubrieken: Alarminstallaties, Verlichting, Elektriciens, Zonne-energie Systemen & apparaten, Electronica en electrische installaties

Openingstijden
Ma 07:00 - 19:00
Di 07:00 - 19:00
Wo 07:00 - 19:00
Do 07:00 - 19:00
Vr 07:00 - 19:00
Za 07:00 - 19:00
Zo op afspraak
Overige rubrieken:
Riwatt, Hoboken

De professionele elektricien die uw huis slim maakt, vindt u bij Riwatt in Hoboken Antwerpen

Bent u op zoek naar een professionele elektricien die uw huis slim maakt of voor het herstellen van problemen? Dan bent u bij Riwatt in Hoboken Antwerpen aan het juiste adres. Voor zonnepanelen plaatsen, elektrisch netwerk installeren huis, professionele camerabewaking installeren, een huis met slimme apparatuur, binnenverlichting, elektrische keuring en elektrisch netwerk installeren winkel de professionele elektricien. Onder het motto 'maak je huis slim' staat deze expert klaar om uw huis van de nodige handigheden te voorzien, zoals parlofonie voor huis en meer. Neem contact op met Riwatt om uw wensen, behoeften en budget te bespreken. Deze professionals stellen graag met u een maatwerk plan op voor uw project en daarmee uw huis, woning of pand te voorzien van al uw wensen. 

Professionele elektricien - Riwatt, Hoboken

De professionele elektricien in Hoboken Antwerpen

Riwatt is een eenmanszaak die opgericht is door de zaakvoerder en zelf werkend patroon Rifat Dogan. Deze experts staan altijd voor u klaar. Bij onduidelijke, grote problemen garanderen zij binnen 48 uur een diagnose en vervolgens heeft u snel en juist uw prijsofferte en oplossing plan voor uw probleem in huis. Voor kleine en acute problemen wordt de oplossing direct aangeboden en uitgevoerd. Gestart als elektricien en met een passie voor alles met elektriciteit is zelfwerkend zaakvoerder Rifat uw aanspreekpunt. Hij zal u te woord staan van start tot en met de oplevering van de werken. Voor particulieren en bedrijven, Riwatt staat voor u paraat. Voor grote en kleine opdrachten uw beste keuze als u een slimme elektricien in Hoboken en omgeving zoekt. 

Maak uw huis slim met slimme apparatuur

Maak uw huis slim met domotica! Riwatt is uw specialist in de nieuwste domotica systemen en introduceert u graag aan het gemak dat domotica met zich meebrengt. Riwatt zorgt voor automatisering in al zijn glorie of voor enkel de basis ervan, afhankelijk van uw wensen. Wenst u uw volledige huisnetwerk geautomatiseerd? En wilt u uw huis bedienen met eenvoudigweg uw smartphone of tablet? Dit kan. Van de temperatuur of lichtinval regelen tot bepaalde muziek laten afspelen wanneer u thuis aankomt. Deze experts maken het systeem zo simpel of uitgebreid als u wenst. En ook voor video- en parlofonie staat dit team klaar. Voor uw veiligheid uiteraard, maar ook zeker voor uw gemak. U ziet en hoort wie voor uw deur staat. Dat is veilig, en het beschermt ook uw privacy. Parlofonie en videofonie hebben tal van voordelen ten opzichte van een klassieke bel, zoals bijvoorbeeld naast het vormen van een toegangscontrole ook uw comfort, u kan de deur namelijk zelfs van afstand openmaken.

Alle services en diensten op een rij voor de regio Antwerpen

Riwatt, de professionele elektricien die verder denkt. Verder aan uw toekomst, uw veiligheid en uw comfort. Niet voor niets is de slogan 'maak je huis slim' en met behulp van deze expert is dit snel en juist gerealiseerd. Neem contact op als u op zoek bent naar of interesse hebt in:

  • Zonnepanelen plaatsen
  • Elektrisch netwerk installeren huis
  • Professionele camerabewaking installeren
  • Huis met slimme apparatuur
  • Binnenverlichting
  • Elektrische keuring
  • Elektrisch netwerk installeren winkel
  • Professionele elektricien
  • Parlofonie voor huis

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Professionele elektricien - Riwatt, Hoboken (Antwerpen)

Offerte aanvraag / Contact opnemen