Regionaal zoeken
Adres
Logo
C & S Renobouw
Ottegemsesteenweg 717
Gent
Oost-Vlaanderen
Vind ons op:
Facebook
Trefwoorden: Voegwerk, Bad en keukens, Steigerhout, Houten meubels, Renovatiewerken, Gevelrenovatie, Totaalrenovatie, Binnenschrijnwerker, Chalets, Meubels
Locatie van C & S Renobouw in Gent
Overige rubrieken:
C & S Renobouw, Gent

C&S Renobouw, Gent

Renovatiebedrijf C&S Renobouw heeft meer dan 25 jaar ervaring in renovatie en dat merkt u! Zaakvoerder Dirk Delvo en zijn team zijn echte vakmannen en zorgen voor een perfecte afwerking. Benader ze voor kleine of grote renovaties van uw huis, winkel of bedrijfsgebouw.

Onze werkzaamheden:

  • C&S Renobouw, Gent

    Voegwerken: Goed voegwerk zorgt voor bescherming tegen vocht en vuil en zorgt voor een afgewerkte indruk. Laat uw voegwerk over aan specialisten!
  • Gevelrenovatie: Wacht niet te lang met gevelrenovatie en voorkom grotere problemen. Wij kunnen uw gevel reinigen met een hogedrukspuit of door middel van zandstralen. Daarnaast kunnen we holle delen opvullen, metselen, steenstrips plaatsen, verven, pleisteren en kleine herstellingen uitvoeren.
  • Totaalrenovatie: Wij kunnen de renovatiewerken binnen- en buitenshuis voor u uitvoeren. Ook gevelrenovatie en voegwerk zijn geen enkel probleem voor ons.
  • Interieur: Door middel van op maat gemaakte meubels benut u de volledige ruimte van uw interieur. Naast meubels kunnen we ook binnendeuren vervaardigen en carports, houten terrassen houten poorten en tuinhuizen plaatsen.
  • Schrijnwerk: Wij maken uw trap, kozijnen en deuren op maat en volledig aangepast aan uw persoonlijke smaak. Daarnaast kunnen we ook dressings en kasten op maat maken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

C&S Renobouw, Gent

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.