Adres
Geels Autoverhuur BVBA

Geels Autoverhuur BVBA
Winkelom 87 A3
Geel
Antwerpen

014588580

www.geels-autoverhuur.be


Trefwoorden: Wagenverhuur, Auto huren, Verhuur minibus, Verhuur camionettes, Voertuigen verhuur

Rubrieken: Autoverhuur

Overige rubrieken:
Geels Autoverhuur BVBA, Geel

Geels Autoverhuur BVBA, Geel

Bent u op zoek naar een professioneel autoverhuurbedrijf in Antwerpen, dan moet u bij Geels Autoverhuur zijn in Geel. Bij Geels Autoverhuur kunt u een auto huren op korte termijn voor een langere periode ongeachte de grootte van het voertuig. Wij hebben zeker de auto die u zoekt! Voor onze klanten vinden wij altijd een oplossing op maat. Laat u adviseren door onze deskundige medewerkers. U bent bij Geels Autoverhuur gegarandeerd van een snelle service, kwaliteit en deskundigheid. Bovendien profiteert u van scherpe prijzen voor onze auto's.

Geels Autoverhuur

Autoverhuur particulieren

Voor het privé-gebruik van een auto van Geels Autoverhuur heeft u als particulier de keuze uit verschillende prijscategorieën, afhankelijk van uw wensen en uw budget.

Autoverhuur zakelijk gebruik

Kom bij ons langs voor een gratis adviesgesprek! Wij bieden verschillende voordelige formules aan voor uw medewerkers. Tijdens het gesprek inventariseren we wat u nodig heeft en bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Samen komen we zeker tot de meest optimale oplossing.

Terugkerende klanten

Terugkerende klanten hebben bij ons een streepje voor. Wij bieden deze klanten voordelige tarieven. Informeer naar de mogelijkheden en de voordelen als u op regelmatige basis een huurauto nodig heeft.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de verhuur van onze auto's.

Geels Autoverhuur

Offerte aanvraag / Contact opnemen