Piétrain
Lange Lobroekstraat 25
Antwerpen
Antwerpen
Trefwoorden: Steak tartaar van paardenvlees, Steak restaurant, Kwaliteit vlees eten, Noord-Ierse tomahawk steak, Steakhouse, Tournedos, Steak tartaar van rund, Mixed Grill, Côte à l'os, Vlees restaurant in de buurt
Rubrieken: Restaurants, Vleesrestaurant
Openingstijden | |||
---|---|---|---|
Ma | 12:00 - 14:30 | 18:00 - 22:00 | |
Di | 12:00 - 14:30 | 18:00 - 22:00 | |
Wo | 12:00 - 14:30 | 18:00 - 22:00 | |
Do | 12:00 - 14:30 | 18:00 - 22:00 | |
Vr | 12:00 - 14:30 | 18:00 - 22:00 | |
Za | 12:00 - 14:30 | 18:00 - 22:00 | |
Zo | gesloten |
Wilt u ook graag de beste kwaliteit vlees eten? Boek dan snel een tafel bij restaurant Piétrain in Antwerpen. In ons steak restaurant geniet u van een malse Noord-Ierse tomahawk steak, onze befaamde steak tartaar van paardenvlees of probeer eens onze steak tartaar van rund. Als authentiek steakhouse, mag de klassieke tournedos uiteraard niet ontbreken op de kaart, net als de Belgische favoriet: côte à l'os. Wilt u liever verschillende vleessmaken combineren? Dan bevelen wij u van harte de mixed grill aan. Bent u benieuwd wat voor vlees wij nog meer op de kaart hebben? Wij staan klaar om u hartelijk welkom te heten bij ons sfeervolle vlees restaurant in de buurt.
Midden in de slachthuisbuurt van Antwerpen, vindt u steakhouse Piétrain. Bij ons geen halve maatregelen, maar een goed stuk vlees in de hoofdrol van de beste kwaliteit. Van maandag tot en met vrijdag, ontvangen wij onze gasten om de perfecte vleesbereidingen te serveren, tijdens de lunch of het diner. Vlees, zoals vlees hoort te smaken, daar geloven wij in en dat proeft u. Tel hier onze sfeervolle inrichting en uitgebreide drankenkaart bij op en wij beloven u een smaakbeleving waar u zeker en vast nog eens voor terug gaat komen.
Als wij u topkwaliteit vlees durven te beloven, moeten we ook zorg dragen voor de beste bereiding. Onze chef weet, samen met zijn team, elke vleessoort het beste tot zijn recht te laten komen in onze gevarieerde menukaart met gerechten gestoeld op de Frans-Belgische keuken. Zo vindt u niet alleen niertjes in mosterdsaus, beuling of kalfslever met sjalotten op de kaart, maar ook grasbuikje, filet pur Rossini of een tomahawk van Duroc varken bijvoorbeeld. Neem vast een kijkje op de menukaart, wij zijn ervan overtuigd dat er een gerecht naar uw goesting tussen zit.
Wilt u iemand gastronomisch verrassen? Koop dan een cadeaubon als geschenk. Dit kan al vanaf 25 euro en doet u gemakkelijk online. Al onze gasten kunnen bij ons terecht voor onder andere de volgende diensten en gerechten: