Adres
Specialist in airco - Mz koeltechnieken, Maasmechelen

Mz koeltechnieken
Oude Baan 144 bus 5
Maasmechelen
Limburg

www.mzkoeltechnieken.be


Trefwoorden: Specialist in airco, Plaatsen van airco, Plaatsen van warmtepompen, Herstelling van airco, Herstelling van warmtepomp, Koeltechnieker, Installateur van airco

Rubrieken: Installatiebedrijven en -techniek, Centrale Verwarming - Installatie en Onderhoud, Airconditioning, Koeltechniek, Installatie

Openingstijden
Ma 08:00 - 18:00
Di 08:00 - 18:00
Wo 08:00 - 18:00
Do 08:00 - 18:00
Vr 08:00 - 18:00
Za 08:00 - 18:00
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Mz koeltechnieken, Maasmechelen

De specialist in airco, de plaatsing en het onderhoud van MZ Koeltechnieken in Maasmechelen Limburg

Bent u op zoek naar de specialist in airco, warmtepompen en klimaatregeling? Dan bent u bij MZ Koeltechnieken in Maasmechelen aan het juiste adres. Dit team vakexperts is specialist in airco en staat klaar voor het plaatsen van airco, plaatsen van warmtepompen, herstelling van airco, herstelling van warmtepomp, koeltechnieker en installateur van airco. Bij MZ Koeltechnieken is het team niet alleen gespecialiseerd in het plaatsen van airco's, maar zij bieden een breed gamma aan diensten waaronder herstellingen en onderhoud. Neem contact op om alle mogelijkheden voor uw woning, pand en/of bestaande airco door te nemen. 

Specialist in airco - Mz koeltechnieken, Maasmechelen

Optimale service door de specialist in airco uit Maasmechelen

MZ Koeltechnieken streeft naar een optimale service voor hun klanten met vakkundig advies. Rekeninghoudend met het budget van de klant bieden zij verschillende mogelijkheden aan tegen een eerlijke en betaalbare prijs. Een airconditioning of airco installatie in de vorm van een lucht-lucht warmtepomp is tegenwoordig zeer geschikt als koeling en verwarming van de woning. Deze manier is zeer efficiënt en een duurzaam alternatief ten opzichte van fossiele brandstof. Om optimaal met energie om te gaan is het belangrijkst dat de airco installatie correct uitgevoerd wordt. Zo heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw airconditioning installatie. MZ Koeltechnieken is specialist in de plaatsing van airco, en bij de afwerking plaatsen zij letterlijk alle puntjes op de i zodat u aan het einde van de rit met een brede en verfrissende glimlach kunt genieten van uw nieuwe airco. 

Kiezen voor MZ Koeltechnieken dat is kiezen voor kwaliteit

Oprichter Marcello Zicari heeft een passie voor koelen en verwarmen van huizen en bedrijven op de meest efficiënte en natuurvriendelijke manier. Wanneer u kiest voor MZ Koeltechnieken, kiest u bewust voor een kwalitatieve airconditioning van Panasonic op basis van een warmtepomp. Deze toestellen zijn de ideale 2 in 1 oplossing voor het koelen en het verwarmen van uw woning. De nauwe samenwerking tussen MZ Koeltechnieken en Panasonic Airco's zorgt ervoor dat zij telkens over de nieuwste technologieën beschikken, zowel bij plaatsing van nieuwe toestellen als bij onderhoud en herstellingen. Hierdoor bent u zeker van een kwalitatieve installatie die jaren mee gaat. Een installatie die daarnaast super stil is, een energiebesparend label heeft, voorzien is van een milieuvriendelijk koelmiddel en een nauwkeurige temperatuurregeling.

Alle airco diensten op een rij voor de regio Limburg

Met de energiezuinige oplossing door MZ Koeltechnieken verwarmt u uw woning tijdens de winter en koelt u uw woning af tijdens de warme zomers. Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie? Wij nodigen u uit contact op te nemen met het vakteam van MZ Koeltechnieken, specialist in airco. Zij staan voor u klaar om aan de slag te gaan met:

  • Plaatsen van airco
  • Plaatsen van warmtepompen
  • Herstelling van airco
  • Herstelling van warmtepomp
  • Koeltechnieker
  • Installateur van airco

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Specialist in airco - Mz koeltechnieken, Maasmechelen

Offerte aanvraag / Contact opnemen