Regionaal zoeken
Adres
Logo
SlotenExpert
Pelikaanstraat 42
Antwerpen
Antwerpen
Vind ons op:
Google+
Trefwoorden: Buitengesloten, Sleutel kwijt, Sleutel stuk, Slot vervangen, Meerpuntslot, 24-uurs dienst, Sloten Gent, Sloten Leuven, Slotenmaker, Slotenservice
Rubrieken: Slotenmaker
Locatie van SlotenExpert in Antwerpen
Overige rubrieken:
SlotenExpert

SlotenExpert, Antwerpen

Slotenexpert is een slotenmakersbedrijf met ervaren specialisten en 12 jaar ervaring die 24 uur per dag tot uw dienst staat. Vakmanschap en deskundigheid worden door ons gegarandeerd. Slotenexpert gebruikt alleen het materiaal met minstens 2-skg sterren en dit conform de veiligheidsnormen van de politie en verzekeringen. Maak een online afspraak en krijg 10% korting.

Diensten

Bij Slotenexpert hebben wij de beste kwaliteit in veiligheidssloten voor de beste prijzen. Wij kopen namelijk in in het groot bij de bekende en betrouwbare leveranciers die wij al jaren kennen en met wie wij een uitstekende zakelijke relatie hebben opgebouwd.

Lees meer over onze diensten:

U kunt bellen indien u één van de volgende problemen heeft: u bent buitengesloten (huissleutel verloren, kwijtgeraakt of afgebroken) of u heeft inbraakschade als gevolg van een inbraak.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.