Adres
Schuifdeuren - Mandjes, Beringen

Mandjes
Vurtense Schansstraat 8
Beringen
Limburg

www.mandjes.be

Trefwoorden: Pvc ramen, Pvc deuren, Aluminium ramen, Aluminium deuren, Houten ramen, Houten deuren, Schuifdeuren, Schuiframen, Hellende daken, Platte daken

Rubrieken: Dakwerken, Renovatie, Ramen & Deuren, Schrijnwerken, Gevelbekleding

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Overige rubrieken:
Mandjes, Beringen

Schuifdeuren op maat laat u maken en installeren door de specialist Mandjes in Beringen Limburg

Bent u op zoek naar de expert in binnen- en buitenschrijnwerken? Dan bent u op zoek naar Mandjes in Beringen. Ramen en deuren zijn hier de absolute specialiteit! Voor PVC ramen, PVC deuren, aluminium ramen, aluminium deuren, houten ramen, houten deuren, schuifdeuren, schuiframen, hellende daken en platte daken. U bent op zoek naar kwalitatieve ramen en deuren? Dan bent u bij Mandjes aan het juiste adres. Naast ramen en deuren vindt u bij deze specialist ook rolluiken, schuifdeuren en veranda’s. Voor elk nieuwbouw- of renovatieproject kunt u op de jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis van Mandjes rekenen. Zij werken uitsluitend met kwaliteitsmerken zoals Schüco PVC, Reynaers aluminium, Wilms rolluiken en zonwering. 

Houten deuren Beringen, Limburg

Schuifdeuren op maat door de specialist in Beringen

Op het vlak van interieurbouw heeft Mandjes door jarenlange ervaring een uitgebreide expertise en kennis opgedaan rond maatwerk. Het maken van kasten en schuifdeuren volgens precieze afmetingen en aangepast aan de persoonlijke wensen van de klant is het handelsmerk. Mandjes is daarnaast ook gespecialiseerd in het plaatsen van deuren, (dak)ramen en kozijnen waar timmerwerken aan te pas komt. Ook hier steeds volgens een uniek design. Bij deze expert is maatwerk ook écht maatwerk, geheel aangepast aan de wensen van de klant. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op en een van de vakmannen komt bij u langs om uw wensen en behoefte door te nemen en de nodige opmetingen te verrichten. 

Totaalrenovaties in regio Limburg

Bij Mandjes kunt u terecht voor een totaalrenovatie van uw woning. Van een volledig gestripte ruimte tot een complete heropbouw. Leidingen, isolatie, tegelwerk, Gyproc werken, inrichting, alles wordt van A tot Z perfect afgewerkt. Bouwgrond wordt almaar schaarser, waardoor een bestaand huis kopen en renoveren vaak de enige optie is om betaalbaar en toch volgens de moderne standaarden te wonen. Bij een pand dat in slechte staat is, is een totaalrenovatie noodzakelijk. Dit is echter een grote onderneming en Mandjes voert deze renovatie graag en met kennis van zaken voor u uit. Alle onderdelen van uw woning kunnen door deze expert worden vernieuwd, dit inclusief de afbraak en de heropbouw. Neem contact op als u een totaalrenovatie project heeft, Mandjes staat klaar om voor u aan de slag te gaan. 

Alle diensten van Mandjes op een rij voor de provincie Limburg

Het team van Mandjes staat klaar om voor u aan de slag te gaan. U kunt een greep uit de realisaties per specialiteit van deze expert vinden op de website, en meer realisaties op de Instagram pagina van Mandjes. Neem contact op als u een project heeft in:

 • PVC ramen
 • PVC deuren
 • Aluminium ramen
 • Aluminium deuren
 • Houten ramen
 • Houten deuren
 • Schuifdeuren
 • Schuiframen
 • Hellende daken
 • Platte daken
 • Totaalrenovaties

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Schuifdeuren Beringen, Limburg

Offerte aanvraag / Contact opnemen