Adres

PI - MA
Meetjeslandstraat 10
Hoboken
Antwerpen

www.pi-ma.be


Trefwoorden: PVC ramen, PVC deuren, Aluminium deuren, Aluminium ramen, Raam plaatsen, Deuren plaatsen, Schuifdeuren, Schuiframen

Rubrieken: Zonweringen, Rolluiken, Glaswerken, Ramen & Deuren

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Overige rubrieken:
PI - MA, Hoboken

Bent u op zoek naar PVC ramen? Kom dan naar de specialist PI-MA in Hoboken voor de groot regio Antwerpen en verder

Bij PI-MA in Hoboken worden eigen, exclusieve modellen gecreëerd, geïnspireerd door uw wensen. PI-MA onderscheidt zich met het ontwikkelen, produceren en vermarkten van innovatieve en duurzame maatwerkproducten voor de bouwmarkt om elke opening in een gebouw te beschermen. Zij streven ernaar om een gezond rendement te combineren met een maximale waardecreatie inzake veiligheid, energiezuinigheid, privacy en comfort voor de klant. Zij staan om voor u PVC ramen, PVC deuren, aluminium deuren, aluminium ramen, schuifdeuren en schuiframen te creëren en voor raam plaatsen en deuren plaatsen.

PVC ramen en deuren op maat en op u geïnspireerd uit Hoboken

Deuren en ramen moeten mooi zijn en een harmonieus geheel vormen met de woning. Alle vertegenwoordigers van PI-MA zijn dan ook opgeleid om esthetisch advies te geven. De ontwerpers van hun kant gebruiken steeds de nieuwste technieken voor betere resultaten en optimale verfijning. Elk model wordt getest op kleurvastheid, wind- en waterdichtheid, isolatie en veiligheid. Ook het productieproces wordt permanent gecontroleerd. Alle ramen en deuren van PI-MA zijn sterk, slank, roestvrij, uiterst stabiel, volledig water- en winddicht. PI-MA PVC uitvoeringen zijn zeer brandveilig. PVC ramen van PI-MA beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ze staan bekend om hun duurzaamheid en hun wind- en waterdichtheid. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en ongevoelig voor vocht- en lichtinvloeden. Bovendien krijgt u 10 jaar garantie op elk PI-MA-product.

De glasafdeling van PI-MA inspirerend en vernieuwend

PI-MA produceert en plaatst isolerende beglazing voor verschillende toepassingen. Op basis van uw vereisten bieden zij u een gamma aan van thermisch isolerende, akoestisch isolerende en zonwerende beglazing. Om ook te voldoen aan de nodige veiligheidsnormen kan deze beglazing steeds in combinatie met gelaagd of gehard glas aangeboden worden. Dit gamma van oplossingen is van toepassing in heel wat verschillende projecten. Glas is niet meer weg te denken uit een hedendaags interieur. Floatglas en spiegels zijn reeds een gevestigde waarde in interieurdesign, maar er wordt tegenwoordig ook meer gebruik gemaakt van andere glasproducten voor het verfraaien van de woning. Zo kan men kiezen uit gelakte beglazing voor muurbekleding, vloerbeglazing, glazen deuren, douchegehelen en glazen meubels.

Al het maatwerk op een rij voor de regio Antwerpen en verder

Bent u op zoek naar ramen en deuren speciaal voor u ontworpen en gemaakt? Neem dan contact op met deze specialist. Zij bieden speciaal voor u op maat gemaakte:

  • PVC ramen
  • PVC deuren
  • Aluminium deuren
  • Aluminium ramen
  • Raam plaatsen
  • Deuren plaatsen
  • Schuifdeuren
  • Schuiframen

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

PVC ramen - PI - MA, Hoboken

Offerte aanvraag / Contact opnemen