Adres
Professionele schilder in de buurt - Kris Services, Leuven

Kris Services
Bavenhofstraat 3
Leuven
Vlaams-Brabant

www.krisservices.be
www.ecowin.be

Trefwoorden: Professionele schilder in de buurt, Goedkope badkamerrenovatie, Vloer egaliseren voor laminaat, Plaatsen van rolluiken, Goede kelderisolatie, Moderne buitenzonwering screens, Muurisolatie, Verhardingen in tuin, Meubels laten schilderen, Vliegenhor op maat

Rubrieken: Isolatiewerken, Schilderwerken, Schrijn- & timmerwerken, Ramen & Deuren, Gyprocwerken

Overige rubrieken:
Kris Services, Leuven

Kris Services in Leuven, professionele schilder in de buurt en expert in al uw renovatiewerken naar wens

Bent u op zoek naar een veelzijdige en professionele schilder in de buurt? Wees welkom bij Kris Services in Leuven. Naast al uw schilderwerken binnen en buiten, kunt u door ons ook vakkundig uw meubels laten schilderen. Bovendien verzorgen wij tal van andere diensten voor uw interieur. Zo zijn wij uw partner voor een goedkope badkamerrenovatie, het plaatsen van muurisolatie en goede kelderisolatie of de vloer egaliseren voor laminaat bijvoorbeeld, maar ook voor moderne buitenzonwering screens, een vliegenhor op maat en het plaatsen van rolluiken staat ons team klaar u van dienst te zijn. Bovendien, verzorgen wij tevens al uw verhardingen in tuin. Kortom, voor een schilder- en renovatiespecialist, belt u eerst met Kris Services.

Specialist in schilderwerken Leuven, Vlaams-Brabant

Professionele schilder in de buurt uit Leuven

Met meer dan 20 jaar ervaring binnen de branche, kunt u bij ons rekenen op puur vakmanschap. Wij werken elk project met oog voor detail voor u uit en maken gebruik van hoogwaardige verfsoorten voor een perfect eindresultaat. Voordat we van start gaan, komen we bij u thuis voor een opname ter plaatse en inventarisatie van uw wensen. Hierbij voorzien we u van een deskundig advies en ontvangt u na afloop een vrijblijvende offerte. Van het schilderen van ramen en deuren tot meubels en muren, elke opdracht is bespreekbaar. Wij vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden, tijdens een persoonlijke kennismaking.

Renovatie professional in Vlaams-Brabant

Wordt het de hoogste tijd uw woning te moderniseren? Ook dan mag u rekenen op onze expertise in renovaties en het verfijnen van nieuwbouwwoningen. Met onze Gyprocwerken maken we al uw muren en plafonds weer helemaal strak en kunnen we ruimtes opnieuw voor u indelen met valse wanden. Ook uw vloer pakken we aan met nieuwe tegels, parket of laminaat en wilt u uw woning laten isoleren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u andere wensen en ideeën? Bel ons gerust om uw opdracht eens aan ons voor te leggen en neem vast een kijkje bij onze realisaties

Ook voor mooie aanbiedingen en acties

Op onze tweede website: www.ecowin.be, plaatsen wij regelmatig mooie aanbiedingen en acties voor u als klant. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Professionele schilder in de buurt
  • Goedkope badkamerrenovatie
  • Vloer egaliseren voor laminaat
  • Plaatsen van rolluiken
  • Goede kelderisolatie
  • Moderne buitenzonwering screens
  • Muurisolatie
  • Verhardingen in tuin
  • Meubels laten schilderen
  • Vliegenhor op maat

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Moderne buitenzonwering screens Leuven, Vlaams-Brabant

 

Professionele schilder in de buurt Leuven, Vlaams-Brabant

Offerte aanvraag / Contact opnemen