Adres
Kim Cardoen, Staden

Kim Cardoen
Grote Veldstraat 165
Staden
West-Vlaanderen

www.kimcardoen.be


Trefwoorden: Poorten, Schuifpoorten, Draaipoorten, Aluminium montage, Residentiële elektriciteit, Constructiewerken, Bordessen op maat, Trappen op maat, Plaatsen van elektrische installaties, Keuring van elektrische installaties

Rubrieken: Trappen, Metaalconstructies, Verlichting, Elektriciteitswerken, Laswerken

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Kim Cardoen, Staden

Kim Cardoen in Staden, de vakman voor professioneel uitgevoerde constructiewerken en elektriciteitswerken

Bent u op zoek naar een specialist in constructiewerken in metaal, inox en hout? Dan bent u bij Kim Cardoen aan het juiste adres. Kim Cardoen is de specialist voor las- en constructiewerken in staal, inox en hout. Deze professional maakt onder andere poorten. Van draaipoorten tot schuifpoorten, het enthousiaste team maakt een kwalitatieve constructie en werkt alles tot in de puntjes af. Daarnaast kunt u terecht voor trappen op maat, bordessen op maat en aluminium montage. Ook is het team gespecialiseerd in elektriciteitswerken en verzorgt Kim Cardoen residentiële elektriciteit. U kunt op deze expert rekenen voor het plaatsen van elektrische installaties en voor keuring van elektrische installaties. Neem gerust contact op. 

inox-afscherming-rond-visvijver.jpg - Kim Cardoen, Staden

Een professionele vakman

Zaakvoerder Kim heeft passie voor het werk en beschikt over jarenlange ervaring. In 2014 heeft Kim zijn studie bachelor elektromechanica afgerond. Vervolgens is hij gestart in een constructiebedrijf werkzaam in de voedingsindustrie. Sinds 2017 werkte Kim in bijberoep. In 2019 is hij gestart in hoofdberoep. Na zijn studie is Kim uitgegroeid tot een professionele vakman waar u op kunt vertrouwen. Deze expert staat altijd voor u klaar en is niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Elk project streeft Kim naar perfectie om u het beste resultaat te garanderen.

Service, kwaliteit en elektriciteitswerk

Service en kwaliteit is erg belangrijk voor Kim Cardoen. U kunt dan ook rekenen op een persoonlijke aanpak. Deze vakman luistert naar uw wensen en maakt samen met u een ontwerp voor uw project. Hierbij heeft Kim altijd oog voor detail en levert hij de beste kwaliteit. Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht. Naast kwalitatief maatwerk verzorgt kim Cardoen ook feilloos elektriciteitswerk. Elektriciteit leggen is secuur werk. Elektriciteitswerken moeten perfect worden uitgevoerd en vergen veel kennis. Bouw daarom op de vakkundigheid van Kim Cardoen. Deze professional beschikt over de juiste knowhow en gaat zorgvuldig te werk.

Diensten Kim Cardoen

Kim Cardoen is een betrouwbaar bedrijf voor uw constructiewerk of elektriciteitswerk. Deze specialist heeft al vele tevreden klanten blij mogen maken met een prachtig eindresultaat naar wens.

U kunt onder andere terecht voor:

  • constructiewerken
  • elektriciteitswerken

Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

draaipoort-afwerking-thermowood.jpg - Kim Cardoen, Staden

Offerte aanvraag / Contact opnemen