Adres
Voetmassage - Sigrid Beautyhouse, Ekeren

Sigrid Beautyhouse
Klein Heiken 31
Ekeren
Antwerpen

www.sigridbeautyhouse.be

Trefwoorden: Voetmassage, Medische pedicure, Spa pedicure, Gelaatsbehandeling, Verwijderen van likdoorns, Verwijderen van eelt, Kloven behandeling, Ingegroeide nagels, Schimmelnagels behandeling

Rubrieken: Pedicure, Voetverzorging, Pedicure benodigdheden

Openingstijden
Ma gesloten
Di 17.00 - 20.00
Wo 09.00 - 19.00
Do 15.00 - 19.00
Vr 09.00 - 19.00
Za 09.00 - 13.00
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Sigrid Beautyhouse, Ekeren

Sigrid Beautyhouse in Ekeren, voor een goede beautybehandeling in een ontspannen sfeer

Heb je klachten aan je voeten of huid of wil je jezelf gewoon even lekker in de watten leggen? Dan ben je bij Sigrid Beautyhouse aan het juiste adres. Sigrid verzorgt beautybehandelingen in een warme, huiselijke sfeer, zodat het elke keer voelt als thuiskomen en je optimaal kunt ontspannen. Je kunt terecht voor een medisch pedicure, een spa pedicure en een gelaatsbehandeling. Onze voeten krijgen veel te verduren en dat kan zorgen voor klachten. Heb je last van klachten? Sigrid Beautyhouse helpt u graag met het verhelpen van ingegroeide nagels, het verwijderen van likdoorns en het verwijderen van eelt. Daarnaast kun je ook terecht voor een kloven behandeling, schimmelnagel behandeling en een voetmassage. Neem gerust contact op. 

Voetmassage Ekeren- Sigrid Beautyhouse, Ekeren

Pedicure in Ekeren

Heb je last van kwaaltjes aan je voeten? Blijf hier dan niet mee rondlopen. Sigrid Beautyhouse helpt je van alle klachten af. Of het nu gaat om pijn door diepe eelt of door ingegroeide nagels, Sigrid gaat bij een normale pedicure of medische pedicure altijd zorgvuldig te werk. Zo loop je binnen de kortste keren weer heerlijk, zonder klachten. Wil je je voeten in de watten leggen? Kies dan voor een spa pedicure. Bij een spa pedicure worden je voeten echt verwend. Er wordt begonnen met een bubbelbadje. Vervolgens worden je voeten behandeld met een scrub en ten slotte worden je voeten verzorgd met een masker. Dit maakt je voeten zachter en gladder.

Gelaatsbehandeling

Bij Sigrid Beautyhouse kun je genieten van een ontspannende gelaatsbehandeling. Om je de best mogelijke behandeling te geven, kijkt Sigrid samen met jou naar de conditie van je huid aan de hand van een professionele huidanalyse. Zo kan jouw huidtype worden bepaald, waar de producten vervolgens op worden aangepast. Sigrid Beautyhoouse werkt met producten van Bio Balance. Dit zijn biologische producten die zijn ontwikkeld om verschillende huidtypes te benaderen. Na de behandeling krijg je persoonlijk advies voor een goede nazorg. Zo kun je thuis je huid goed blijven verzorgen. 

Diensten Sigrid Beautyhouse

Wanneer je last hebt van klachten kun je dus zeker terecht bij deze beautysalon. Voor een ontspannen behandeling kun je ook zeker aankloppen bij Sigrid Beautyhouse. Je kunt onder andere terecht voor:

  • een medisch pedicure
  • een spa pedicure
  • een gelaatsbehandeling

Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kun je een bericht versturen via het contactformulier. 

Gelaatsbehandeling  - Sigrid Beautyhouse, Ekeren

Offerte aanvraag / Contact opnemen