Adres
Allround-Creations BVBA, Kessel

Allround-Creations BVBA
Berkendal 8A
Kessel
Antwerpen

www.allround-creations.be

Trefwoorden: Opritten en terrassen, Kunstgras, Gazon aanleg, Klinkerwerken, Metselwerken, Gyprocwerken, Badkamerrenovatie, Electriciteitwerken , Automatisatie van Poorten en Rolluiken, Storingsdienst

Rubrieken: Klussenbedrijven, Tuinaanleg & -onderhoud, Karweiwerken, Totaalrenovaties

Overige rubrieken:
Allround-Creations BVBA, Kessel

Allround-Creations BVBA, Kessel

Eindeloze mogelijkheden… in en rondom uw huis!

Home

Allround-Creations BVBA staat in voor alles wat in en rondom uw woning hersteld dient te worden, zowel storingen als uitbreidingen in verlichting, elektrische en sanitaire installaties. Heeft u verbouwplannen, wilt u uw woonruimte en/of kamers opfrissen? Ook daar helpen wij naar uw behoefte en budget een oplossing voor te vinden.

Wij zorgen voor maatkasten, gyprocwanden en plafonds, metselwerken, kortom eindeloze mogelijkheden in en rondom uw huis. Voor echte dringende reparaties, zoals een lekkende kraan, elektriciteitspanne, verstoppingen of stormschade mag u ons altijd bellen, 24/24u!

Lees verder

Garden

Ook in uw tuin zijn wij thuis, of het nu gaat over een nieuw gazon of heraanleg van uw oprit en/of terras, ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. Allround-Creations BVBA verricht zowel kleine herstellingen als totaalprojecten. Voor de totaalprojecten werken wij steeds met een 3D ontwerpplan.

Eén van onze grootste specialiteiten zijn natuursteen en arduin, voor zowel terrassen, gevelplinten, pallisades als trappen. Echter, ook tuinomheiningen en tuinpoorten, balusters en trapleuningen in inox zitten in het gamma. Eveneens gaan we mee met de nieuwe trend kunstgras in 9 soorten en budgetten. Ook verzorgen wij exclusieve speeltuigen voor de allerkleinsten.

Lees verder

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Offerte aanvraag / Contact opnemen