Adres
KS Klinkerwerken, Halle

KS Klinkerwerken
Lentelaan 1
Halle
Vlaams-Brabant

www.ksklinkerwerken.be


Trefwoorden: Opritten aanleg, Aanleg van terrassen, Gieten van epoxyvloeren, Plaatsen van steen-en marmertapijten, Renovatiewerken

Rubrieken: Klinkerwerken

Overige rubrieken:
KS Klinkerwerken, Halle

KS Klinkerwerken in Halle voor de beste kwaliteit en strakke afwerking

Wanneer het aankomt op klinkerwerken en algemene aannemersopdrachten in de regio's Vlaanderen en Brussel bent u bij KS klinkerwerken bij het juiste adres. KS klinkerwerken draagt klantvriendelijkheid en degelijkheid hoog in het vaandel. Alles kan besproken worden, de vakmensen van KS klinkerwerken beloven altijd hun uiterste best te doen om de werkzaamheden zoveel mogelijk volgens uw wensen en voorkeuren te laten verlopen. U kunt rekenen op een breed dienstenpakket, waaronder: de aanleg van terrassen, het gieten van epoxyvloeren, het plaatsen van steen- en marmertapijten, renovatiewerken en opritten aanleg.

KS Klinkerwerken, Halle

Werkzaamheden KS Klinkerwerken

Naast klinkerwerken heeft KS klinkerwerken ook andere diensten. Onder anderen;

  • Vloeren: van chape- en tegelwerken en het leggen van bijpassende plinten tot het plaatsen van steen-en marmertapijten en gieten van epoxyvloeren.
  • De heraanleg van tuinen, waaronder opritten en terrassen.
  • Renovatiewerken, voornamelijk aan badkamers.
  • Rioleringswerken.
  • Andere buitenwerken, zoals het plaatsen van een poort of een omheining, het plaatsen van tuinhuisjes en het gieten van beton voor allerlei doeleinden.
  • Indien een kit ter beschikking is, kunnen zij zelfs de plaatsing van een zwembad voor u uitvoeren.

Expert in vloeren in verschillende soorten

KS Klinkerwerken heeft jarenlange ervaring op de teller staan als het aankomt op vloeren. Zij weten als geen ander dat een vloer de uitstraling van uw woning compleet verandert. U kunt kiezen voor chape- en tegelwerken, steen- en marmertapijten, maar ook voor het laten gieten van epoxyvloeren. Afhankelijk van de toepassing van de ruimte en uw voorkeur wordt gekozen voor een type vloer. Bijvoorbeeld: een marmertapijtvloer is een uitstekende keuze voor veeleisende toepassingen of voor vochtige ruimtes- deze vloer is zeer eenvoudig te onderhouden. Of, kies voor een steentapijtvloer: beschikbaar in elke denkbare kleur, krasbestendig en uitstekend te combineren met vloerverwarming.

Professionele aannemer met ervaring

Wanneer u KS Klinkerwerken inschakelt, kunt u rekenen op de beste kwaliteit. De vakmensen binnen het bedrijf hebben allen de juiste opleiding genoten en blijven zich bijscholen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast kunnen zij, door hun ruime ervaring, u voorzien van uitstekend advies. Of u nu al een uitgewerkt idee heeft, of juist op zoek bent naar inspiratie: KS Klinkerwerken gaat graag met u in gesprek. Uw wensen worden vertaald naar een prachtig resultaat. Uw woning of tuin krijgt een complete make-over waar u dagelijks plezier van zal hebben. Naast een vlekkeloos resultaat kunt u rekenen op oprechte klantvriendelijkheid. Zo stelt een tevreden klant: "Vriendelijk persoon. Leuke voorstellen!"

Voor verdere informatie kunt u kijken op de website, of neem contact op!

KS Klinkerwerken

Klinkerwerken, Opritten Aanleg, Aanleg van Terrassen, Gieten van Epoxyvloeren, Plaatsen van Steen-en Marmertapijten en Renovatie in Halle, Antwerpen.

Offerte aanvraag / Contact opnemen