Adres
CEK Bvba, Maasmechelen

CEK Bvba
Industrielaan 23
Maasmechelen
Limburg

www.cekbvba.be

Trefwoorden: Carrosserieherstelling, Automechanica, Automechaniekers, Onderhoud van auto's, Tuning carrosserie, Tuning van voertuigen, Auto interieurs aanpassen, Onderhoud en renovatie van oldtimers, Carrosserie garage

Rubrieken: Garages, Oldtimers, Carrosserie

Overige rubrieken:
CEK Bvba, Maasmechelen

CEK Bvba, Maasmechelen

Geniet van ons vakmanschap voor uw auto

De auto is nog steeds hét transportmiddel voor de meeste mensen. We rijden er heel wat mee af. Zijn er dan problemen, dan staan wij voor u klaar! De zaakvoeders Erdem en Caner Karaman van Garage CEK zijn officieel erkend door autoberoepsfederatie Febiac. Wij leveren enkel de beste kwaliteit.

Een grondig onderhoud van uw carrosserie of mechanica is altijd goed geïnvesteerd. Pech voorkomen is beter dan genezen! Tevens is het een investering in uw veiligheid. CEK Bvba heeft diagnoseapparaten die het probleem meteen vaststellen. Naast reparatie en onderhoud doen wij ook aan tuning van de carrosserie en mechanica.

Vervangwagens

Terwijl wij werken aan uw auto of oldtimer zit u niet zonder vervoer! Wij bieden u namelijk één van onze vervangwagens aan. U hoeft trouwens ook niet lang te wachten, want wij voeren de werken onmiddellijk uit. In ons magazijn hebben wij een ruime voorraad. Moeten er toch wisselstukken besteld worden, dan zijn die binnen 24 uur geleverd.

Diensten

Lees meer over onze diensten:

Neem vandaag nog contact op met CEK!

Offerte aanvraag / Contact opnemen