Adres

Sediegro
Leopoldlaan 17 Bus 8
Eeklo
Oost-Vlaanderen

www.sediegro.be

Trefwoorden: Nivelleringswerken, Betonpompwerken, Witte markeringen op parkings en opritten, Aanleg van opritten, Gedeeltelijke of gehele sloop, Bouwbedrijf, Graven van bouwputten en kelders, Omheiningen

Rubrieken: Grondwerken, Betonwerken, Verbouwingswerken, Graafwerken, Afbraakwerken

Overige rubrieken:
Sediegro, Eeklo

Sediegro in Watervliet, het bouwbedrijf voor al uw grond- en betonwerken

Sediegro in Watervliet is een bouwbedrijf waar u terecht kunt voor al uw grondwerken en betonwerken. De professionals kunnen u onder andere helpen met alle betonpompwerken. Met het uitvoeren van nivelleringswerken kunnen de niveauverschillen in de grond worden aangepakt en het terrein worden geëgaliseerd. Het is ook een mogelijkheid om de professionals in te schakelen voor sloopwerken en ze kunnen hiermee de gedeeltelijke of gehele sloop van bijvoorbeeld gebouwen verzorgen. Voor graafwerken kunt u bij Sediegro terecht en kunnen ze met hun graafmachines het graven van bouwputten en kelders verzorgen. Ook is de aanleg van opritten naast woningen een mogelijkheid. Met witte markeringen op parkings en opritten zorgt u voor een nette en veilige belijning. Ook kunnen omheiningen voor de veiligheid en privacy rondom uw terrein worden geplaatst. 

Bouwbedrijf - Sediegro, Watervliet

Uiteenlopende diensten bij Sediegro

Sediegro is een bouwbedrijf met jaren van ervaring in het uitvoeren van grond- en betonwerken. Het enthousiaste team maakt graag hun handen voor u vuil. De professionals gaan het gesprek met u aan over hoe u de uitvoering van de projecten voor ogen heeft. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatieve uitvoering die ook snel en efficiënt door Sediegro wordt verzorgd. U kunt hier onder andere terecht voor de volgende werkzaamheden:

  • Graafwerken
  • Sloopwerken
  • Nivelleringswerken
  • Betonpompwerken

Grond- en betonwerken bij Sediegro

Bij Sediegro kunt u terecht voor alle nodige grondwerken en betonwerken. U kunt hier verschillende betonpompwerken laten uitvoeren waarmee beton bij uw binnen- en buiten projecten kan worden gestort. Het uitvoeren van nivelleringswerken is bij bouwwerkzaamheden van groot belang. Hiermee bent u ervan verzekerd dat de grond egaal is en in zijn geheel op het juiste niveau wordt gebracht om het bouwrijp te maken. Ook met sloopwerken helpt dit enthousiaste team u graag. Voor de gedeeltelijke sloop of voor een totaalsloop kunt u Sediegro inschakelen bijvoorbeeld voor de sloop van een keuken of de gehele sloop van een gebouw. Daarnaast kunnen ze graafwerken uitvoeren zoals het graven van bouwputten en kelders. 

Bouwbedrijf in Watervliet

Bij Sediegro is het mogelijk om een oprit bij uw woning aan te leggen. Zo kunt u uw auto altijd makkelijk op eigen terrein parkeren. Ook kunnen witte markeringen op de oprit of een parking worden aangebracht waar u veilig uw voertuig kunt plaatsen. De professionals willen ook de veiligheid van uw woning verzekeren en plaatsen graag omheiningen om uw terrein, waarmee u uw woning van meer privacy en veiligheid verzekerd. Bij Sediegro in Watervliet kunt u terecht voor al uw grond- en betonwerken.

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.

Bouwbedrijf - Sediegro, Watervliet

Offerte aanvraag / Contact opnemen