Regionaal zoeken
Adres
Logo
Nails In The City
Aalstersesteenweg 161 bus 7
Ninove
Oost-Vlaanderen
Vind ons op:
Facebook Google+
Trefwoorden: Nagels laten zetten, Nagelverzorging, Gelnagels, Nail art, Pronails, Nagelverlenging, Teennagels
Locatie van Nails In The City in Ninove
Overige rubrieken:
Nails In The City, Ninove

Nails In The City, Ninove

Nail Art Nails In The CityBent u op zoek naar een pedicure of manicure in Ninove of omgeving? Neemt u dan contact op met Nails In The City. U kunt bij mij terecht voor verschillende vormen van nagelverzorging. Ook voor Nail Art of nagelverlenging sta ik graag voor u klaar.

Zaakvoerder van Nails In The City is Petra Tombeur. Zij zorgt ervoor dat u de perfecte nagels krijgt geheel naar uw wensen. Petra is een ervaren schoonheidsspecialiste die indien gewenst ook bij u aan huis komt. Woont u in een straal van 20 kilometer om Ninove dan bereken ik geen reiskosten! U kunt echter ook bij mij terecht in de salon. Ik werk alleen met de kwalitatief hoogwaardige producten van Pro Nails. Zo sta ik garant voor perfecte nagels.

Nagelbehandelingen

Voor welke nagelbehandelingen kunt u bij mij terecht?

  • Gelnagels: Ga broze, afgekraakte nagels tegen en kies voor het laten zetten van gelnagels
  • Nail Art: Met Nail Art krijgt u de mooiste, handgeschilderde tekeningen, figuren en motieven op uw nagels. Helemaal gebaseerd op uw stijl en naar uw smaak.
  • Manicure: Leg uw handen en nagels eens in de watten en kies voor een manicure. Uw nagels worden onder andere verzorgd, gereinigd, gevijld, behandeld met nagelolie en gelakt.
  • Pedicure: Verwen uw voeten met een pedicurebehandeling van Nails In The City en ik ontdoe uw voeten van eelt, ingegroeide teennagels en verhardingen.
Meer informatie over mijn nagelbehandelingen of benieuwd naar mijn tarieven? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Verzorgde nagels met de producten van Pronails

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.