Adres
Agri Limburg, Hamont

Agri Limburg
Dijk 62
Hamont
Limburg

www.agrilimburg.be


Trefwoorden: Melkproductie, Levering en installatie ventilatoren, Airco-installatie bij particulieren, Koelinstallaties, Verkoop van reinigingsmiddelen voor melk systemen, Stal inrichtingen, Airco-installatie bij bedrijven, Plaatsen van koelinstallaties op maat, Melk systeem installatie, Installatie en onderhoud van melkrobots

Rubrieken: Airconditioning, Melkmachines, Ventilatoren en Ventilatiesystemen, Stallenbouw

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Overige rubrieken:
Agri Limburg, Hamont

Agri Limburg in Hamont: specialist op het gebied van melksystemen, onderhoudsproducten en stalinrichting

Op zoek naar een betrouwbare melkinstallatie? Agri Limburg staat voor u klaar. We zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in alles dat met melkproductie te maken heeft. Onze vooruitstrevende onderneming helpt u verder met advies over melkproductie, verkoop van reinigingsmiddelen voor melk systemen, melk systeem installatie, installatie en onderhoud van melkrobots en het plaatsen van koelinstallaties op maat. Daarnaast kunt u ook terecht voor levering en installatie ventilatoren, airco-installatie bij particulieren, airco-installatie bij bedrijven en koelinstallaties. Ook helpen wij u verder met stalinrichting, waarbij wij meedenken over de voedertafel, drinkvoorzieningen en koecomfort. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze dienstverlening. Wij beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van advies.

 Agri Limburg, Hamont

Exclusief verdeler van DeLaval

Als exclusief verdeler van DeLaval installeren we hun twee melksystemen. Het eerste systeem is CMS (Conventioneel MelkSysteem) waarbij u als veehouder zelf de koeien om de twaalf uur melkt, één keer in de morgen en één keer in de avond. Als u als veehouder meer dan twee keer per dag melkt, is er het AMS-systeem (het Automatisch MelkSysteem). Dit is een box waar de koeien zelf naartoe lopen als het tijd is om gemolken te worden. De taak van de veehouder is hier eerder gecontroleerd, waardoor dit systeem minder arbeidsintensief, flexibeler en makkelijker te combineren is met een gezin. De koeien kunnen met het AMS-systeem tot wel vijf keer per dag gemolken worden.

Unieke begeleiding

We geven advies en begeleiding aan u op maat. Door de gegevens te analyseren via een speciaal programma, kijken we naar mogelijke verbeteringen bij de voeropname of aan de melktoestemmingen bij de AMS. We geven ook informatie op het vlak van medicijnregistratie. De wetgeving verplicht u ook om te weten hoeveel antibiotica u mag gebruiken en dit d.m.v. coderingen bij te houden. Eens per jaar nodigen we veehouders uit voor een presentatie over ons Herd Management programma. Heeft u interesse om zo´n bijeenkomst bij te wonen? Dan kunt u ons een e-mail sturen en we houden u graag op de hoogte hiervan, u kunt ook ons contacteren mocht u andere vragen hebben over onze producten.

Diensten Agri Limburg

Bij Agri Limburg kunt u terecht voor uiteenlopende diensten, van onderhoudsproducten tot stalinrichting. Wij zijn breed gespecialiseerd en kunnen u op verschillende vlakken verder helpen. U kunt onder andere terecht voor:

  • Levering en installatie ventilatoren
  • Airco-installatie bij particulieren
  • Koelinstallaties
  • Verkoop van reinigingsmiddelen voor melk systemen
  • Stal inrichtingen
  • Airco-installatie bij bedrijven
  • Plaatsen van koelinstallaties op maat
  • Melk systeem installatie
  • Installatie en onderhoud van melkrobots

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Offerte aanvraag / Contact opnemen