Adres
Therma Pro BVBA, Antwerpen

Therma Pro BVBA
Franklin Rooseveltplaats 12
Antwerpen
Antwerpen

www.thermapro.be


Trefwoorden: Koeling, Airco installatie, Airco onderhoud, Warmtepompen, Badkamerrenovatie

Rubrieken: Centrale Verwarming - Installatie en Onderhoud, Airconditioning, Ventilatie, Sanitair - artikelen, installatie en onderhoud, Loodgieterij

Openingstijden
Ma 08.00 - 17.00
Di 08.00 - 17.00
Wo 08.00 - 17.00
Do 08.00 - 17.00
Vr 08.00 - 17.00
Za 08.00 - 13.00
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Therma Pro BVBA, Antwerpen

Therma Pro, Antwerpen

Sanitair installatie

Therma Pro heeft als doel om uw ideale partner te zijn en een hoogstaande installatie af te leveren, dit op maat en smaak van de klant en binnen de afgesproken termijn. Waar staan wij voor?

Professionaliteit
Therma Pro beschikt over experts met ruim 10 jaar ervaring in de HVAC sector. Ook staan kwaliteit en een perfecte afwerking hier centraal. Aflevering van het eindproduct verloopt altijd volgens planning en de afgesproken uitvoeringstermijn.

Veiligheid
AircoUw veiligheid heeft bij Therma Pro top prioriteit. Wij beschikken over de meest recente bekwaamheid attesten en erkenningen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw en onze veiligheid tijdens en na de werken.

Service
Zowel tijdens als na het afleveren van het werk blijft Therma Pro in contact met de klant. Zo zorgen wij ervoor dat u de juiste service ontvang en op ons kunt rekenen. Ook voor afspraken, support en dringende interventies zijn wij 7/7, dit tussen 08.00-19.00 uur beschikbaar.

Centrale verwarming

Diensten

Therma Pro BVBA verleent de volgende diensten:

 

Loodgieterij

Offerte aanvraag / Contact opnemen