Regionaal zoeken
Adres
Logo
Wim Cox Interieur
Schansstraat 72
Koersel (Beringen)
Limburg
Vind ons op:
Google+
Trefwoorden: Totaalinterieur, Maatkasten, Maatwerken, Dressings, Plaatsen van laminaat, Inloopkasten, Inbouwkasten, Maatkeukens, Binnendeuren
Locatie van Wim Cox Interieur in Koersel (Beringen)
Overige rubrieken:
Wim Cox Interieur, Koersel (Beringen)

Wim Cox Interieur, Koersel (Beringen)

Bij Wim Cox kunt u op aan van 100 procent vakmanschap als het gaat om uw interieur. Wim Cox is een absolute vakman die alle klussen zelf uitvoert of u nu een grote of kleine klus voor hem heeft. Ook voor herstellingen staat Wim Cox graag voor u klaar ongeacht of het gaat om een nieuwbouw- of renovatieproject. Het bedrijf is werkzaam in de omgeving van Koersel (Limburg).

Interieur Wim Cox

Meer over de producten:

 • Maatkeukens: Wim Cox maakt alle keukens op maat in het eigen atelier in Koersel. Uiteraard voldoen de keuekens aan de hoogste kwaliteitsnormen. Het unieke ontwerp wordt gebaseerd op de wens van de klant.
 • Maatkasten: Of u nu een maatkast, een inloopkast of een inbouwkast nodig heeft, Wim Cox heeft meer dan twintig jaar ervaring en voorziet u graag van advies. Wim Cox begint met een schets die vervolgens leidt tot een uniek en gedetailleerd ontwerp. U heeft keuze uit een groot assortiment materialen.
 • Dressings: Dressings op maat worden met de grootste zorg afgewerkt en is zelfs mogelijk als de dressing onder een schuin dak geplaatst moet worden. Heeft u bepaalde accessoires in gedachten? Wim Cox voorziet u graag van een advies op maat.
 • Binnendeuren: U wilt een nieuwe binnendeur in dezelfde stijl als uw woning. Wim Cox staat voor u klaar waarbij hij rekening houdt met uw budget en uw wensen. Of u nu kiest voor een klassieke of moderne binnendeur, een stijl- of een schuifdeur: het is allemaal mogelijk.
 • Laminaat: Voor het waterpas plaatsen van laminaat, kunt u een beroep doen op Wim Cox. Hij is gespecialiseerd in het plaatsen van laminaatvloeren, ook wel zwevende vloeren genoemd. Na een oriŽntatiegesprek over de verschillende mogelijkheden stelt Wim Cox een nauwkeurige offerte voor u op.
 • Trapbekleding: Heeft u een betontrap die u wilt laten renoveren of bekleden dan moet u bij Wim Cox zijn. Zo heeft u de keuze tussen een massief houten bekleding of een laminaatuitwerking. Wim Cox helpt u graag de juiste beslissing te nemen.


  Wilt u meer weten over het vakmanschap van Wim Cox Interieur? Neem dan vrijblijvend contact met het bedrijf op via de contactpagina.

  Offerte aanvraag / Contact opnemen

  Doel van de gegevensverwerking:
  Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.