Adres
MR Projects BVBA, Geel

MR Projects BVBA
Larumsebrugweg 114
Geel
Antwerpen

www.mrprojects.be

Trefwoorden: Algemene schrijnwerken, Houten keukens, Houten gevelbekleding, Gevelbekleding, Timmerwerken, Houten vloeren aanleggen en renoveren, Maatwerk hout, Aanbouw houtskelet, Binnendeuren, Keukens

Rubrieken: Houten Vloeren, Schrijn- en timmerwerken, Maatkasten

Overige rubrieken:
MR Projects BVBA, Geel

MR Projects BVBA, Geel

Bent u aan het verbouwen of bent u als aannemer begonnen met een nieuwbouwproject? Dan bent u bij schrijnwerken MR Projects aan het juiste adres. Of het nu gaat om vloeren, muren, daken of bijgebouwen: Zodra u werkt met hout, zijn wij uw ideale partner. Bovendien krijgt u bij al onze projecten houtwerk op maat. Een greep uit de werken waarvoor u een beroep op ons kan doen: Een houtskelet, trappen, deuren en ramen, houten meubels en dressings, vloeren binnen en buiten, bijgebouwen en carports, isolatie en ecologische bijverwarming en nog veel meer. Uiteraard hebben wij voor alle werken de bijpassende bouwmethode en een grote keuze uit verschillende materialen. U kunt ook 's avonds en in het weekend bij ons terecht.

Schrijnwerken

U kunt bij ons terecht voor de volgende schrijnwerken:

  • Gevelbekleding: Kies voor rockpanel of een houten gevelbekleding. Dit is een echte meerwaarde voor uw woning, ongeacht of u nu een klassieke of moderne woonstijl heeft.
  • Houtskelet: Een houten skelet doet niet onder voor enig ander materiaal als het aankomt op betrouwbaarheid en stevigheid. Kies voor een houtskelet voor uw woning, uw bijgebouw of dak.
  • Parket en Laminaat: onze vloeren van parket en laminaat worden gemaakt van lokale en exotische houtsoorten. Ook voor een houten terrasvloer rondom uw huis kunt u bij ons terecht.
  • Maatkast: Maak uw slaapkamer helemaal af met een dressing op maat van MR Projects.
  • Keuken: U heeft eindeloze mogelijkheden voor de afmetingen, kleur en afwerking van uw keuken op maat. Als u houdt van uniformiteit kunt u kiezen voor een bijpassende houten vloer.
Meer weten over onze schrijnwerken of benieuwd naar onze realisaties? Bekijk de website of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen