Adres

Next Energy
Lokert 4
Olen
Antwerpen

www.helioss.be


Trefwoorden: Installatie zonnepanelen, Soorten zonnepanelen, Waarom een thuisbatterij, Advies voor zonnepanelen, Advies voor thuisbatterij, Thuisbatterij installaties, Batterij opslag, Professionele installateur, Huawei zonnepanelen, Zonne-energie

Rubrieken: Zonnepanelen, Laadpalen voor Elektrische wagens

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Overige rubrieken:
Next Energy, Olen

Bespaar op energie met Next Energy in Olen, ervaren installateur voor de installatie zonnepanelen en thuisbatterijen

Duurzaam wonen en tegelijkertijd besparen op uw energierekening? Maak dan snel een afspraak met Next Energy in Olen. Als professionele installateur van o.a. Huawei zonnepanelen, helpen wij u graag met uw installatie zonnepanelen en bieden advies voor zonnepanelen. Naast Huawei, kunt u ook kiezen voor andere topmerken en soorten zonnepanelen. Daarnaast voorzien wij u ook in een advies voor thuisbatterij en plaatsen wij thuisbatterij installaties. Waarom een thuisbatterij in combinatie met zonne-energie? Dankzij batterijopslag, geniet u ook van gratis stroom op donkere dagen. Wilt u meer weten over deze perfecte combinatie? Bel ons voor een adviesgesprek; het team van Next Energy staat klaar om u te helpen.

Installatie zonnepanelen vanuit Olen

Dankzij het inzetten van zonnepanelen, wekt u zelf uw eigen energie op met hulp van zonlicht. De zonnepanelen leveren gelijkstroom. Deze stroom wordt door een omvormer omgezet in bruikbare wisselstroom voor in huis. Bij Next Energy, maken we gebruik van innovatieve omvormers. Hierbij heeft u de keuze uit een zonnepanelen installatie die in string wordt geplaatst met een Huawei omvormer, of een zonnepanelen installatie met micro-omvormers van Enphase. Wij vertellen u graag alles over de voordelen van beide systemen, in een persoonlijk adviesgesprek.

Daarom kiest u een thuisbatterij

Zonne-energie wordt opgewekt tijdens de dag. Maar overdag zijn juist de meeste mensen van huis en aan het werk. De energie die u overdag niet gebruikt, hoeft geen verspilde energie te zijn, wanneer u deze opslaat in een thuisbatterij. Hierdoor kunt u juist ‘s avonds en ‘s nachts gebruikmaken van de zelf opgewekte energie. Wij kiezen voor de Huawei thuisbatterij of de slimme Enphase AC batterij, beiden hebben een bruikbare capaciteit van 100%. Wat u erin stopt, haalt u er ook weer maximaal uit. 

Voor een vrijblijvend advies

Bent u benieuwd welk rendement u kunt behalen? Onze energie adviseurs komen graag vrijblijvend bij u langs. Met meer dan 1000 tevreden klanten en 14 jaar ervaring, kunnen we u zeker van dienst zijn. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Installatie zonnepanelen
  • Soorten zonnepanelen
  • Waarom een thuisbatterij
  • Advies voor zonnepanelen
  • Advies voor thuisbatterij
  • Thuisbatterij installaties
  • Batterij opslag
  • Professionele installateur
  • Huawei zonnepanelen
  • Zonne-energie

Heeft u nog vragen, of wilt u een afspraak maken? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. 

Installatie zonnepanelen Olen, Antwerpen

Offerte aanvraag / Contact opnemen