Adres
Indiaas restaurant - Laila Tandoori Restaurant, Gent

Laila Tandoori Restaurant
Kon. Maria Hendrikaplein 66
Gent
Oost-Vlaanderen

www.lailarestaurant.be

Trefwoorden: Indiaas restaurant, Vegetarisch eten, Best Pakistani Indian restaurant, Indiaas eten bestellen, Indian kitchen, Indian food order, Most popular Indian food restaurant, Indian bread, Halal Pakistani Indian food, Halal restaurant

Rubrieken: Restaurants, Restaurant België

Openingstijden
Ma 12:00 - 14:30 18:00 - 23:00
Di 12:00 - 14:30 18:00 - 23:00
Wo gesloten
Do 12:00 - 14:30 18:00 - 23:00
Vr 12:00 - 14:30 18:00 - 23:00
Za 12:00 - 14:30 18:00 - 23:00
Zo 12:00 - 14:30 18:00 - 23:00
Overige rubrieken:
Laila Tandoori Restaurant, Gent

Indiaas restaurant Laila Tandoori Restaurant in Gent Oost-Vlaanderen, de place to be voor heerlijk autenthiek Indian food

Heeft u trek om heerlijk uit eten te gaan bij een Indiaans restaurant, of wenst u het beste Indian gerecht af te halen? Dan bent u bij Laila Tandoori Restaurant in Gent aan het juiste adres. Dit Indiaas restaurant biedt een fantastisch en uitgebreid menu inclusief heerlijk vegetarisch eten. Het best Pakistani Indian restaurant in de regio Oost-Vlaanderen. U kunt hier Indiaas eten bestellen uit de authentieke Indian kitchen en uw Indian food order plaatsen. Laila Tandoori Restaurant is niet voor niets het most popular Indian food restaurant in Gent en omstreken. Voor Indian bread en Halal Pakistani Indian food hét Halal restaurant voor u. 

Indiaas restaurant Gent, Oost-Vlaanderen

Indiaas restaurant in Gent waar goed eten op nummer 1 staat!

Laila Tandoori Restaurant werd 30 jaar geleden opgericht onder de naam Salt & Peper. Om duidelijk aan te geven dat dit restaurant zich specifiek richt op Indiaas en Pakistaans eten, hebben zij gekozen om de naam aan te passen naar Laila Tandoori Restaurant. Dit is met stip dé plek om te genieten van authentiek en heerlijk Indiaas eten. U bent van harte welkom in het restaurant. En om het u gemakkelijk te maken kunt u niet alleen afhalen, maar zelfs via de website uw favoriete gerechten bestellen. Na het plaatsen van uw order kunt u deze 35 minuten later in het restaurant af komen halen. Alles om u van de beste maaltijd te voorzien, en u proeft werkelijk waar India in ieder gerecht uit deze keuken.

Het uitgebreide authentieke menu van Laila Tandoori Restaurant

Het menu van Laila Tandoori Restaurant liegt er niet om. Van starters tot Tandoori en alles er tussen in. Of u op zoek bent naar Indian bread of fantastisch bereide lam, alles op deze menukaart is aan te raden en smaakt naar meer. Ook zeker voor vegetarische foodlovers is dit restaurant een aanrader. Met een grote keuze in zeer smaakvolle gerechten een recept voor succes. U kunt genieten van de huisbereide en verse gerechten in het restaurant, maar uiteraard ook thuis of de door u gewenste locatie. Komt u naar het restaurant, geniet dan ook van de desserts. Van gulab jamun, wat bestaat uit melk, maida, boter, rava en kardemon, tot aan een heerlijke mango sorbet. Bij dit bekroond tot meest populaire Indiaas eten restaurant, zult u tot de laatste hap genieten. 

Alle service voor u op een rij in Gent & Oost-Vlaanderen

Wij nodigen u van harte uit te komen genieten van de heerlijke keuken van Laila Tandoori Restaurant in Gent. Bent u in Oost-Vlaanderen? Kom dan zeker langs en geniet van dit:

  • Indiaas restaurant
  • Vegetarisch eten
  • Best Pakistani Indian restaurant
  • Indiaas eten bestellen
  • Indian kitchen
  • Indian food order
  • Most popular indian food restaurant
  • Indian bread
  • Halal Pakistani Indian food
  • Halal restaurant

Neem gerust contact op voor meer informatie, het maken van een reservering of het plaatsen van een bestelling. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Halal restaurant Gent, Oost-Vlaanderen

Offerte aanvraag / Contact opnemen