Adres
Hondenkapsalon Nancy, Lier

Hondenkapsalon Nancy
Berlarij 74
Lier
Antwerpen

/www.hondenkapsalonnancy-lier.be


Trefwoorden: Trimmen, Vachtverzorging voor honden, Hondenkapsalon, Honden knippen en wassen, Hondenmand, Krabpalen en hondenspeelgoed, Diervriendelijke hondensalon, Hondensalon, Hondenaccessoires

Rubrieken: Trimsalon

Openingstijden
Ma 08.30 - 18.00
Di 08.30 - 18.00
Wo gesloten
Do 08.30 - 18.00
Vr 08.30 - 18.00
Za 08.30 - 18.00
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Hondenkapsalon Nancy, Lier

Hondenkapsalon Nancy, Lier

Hondenkapsalon Nancy en dierenspeciaalzaak voor honden, katten, vogels en knaagdieren is opgericht door gediplomeerd hondentrimster Nancy Claes. Zij is sinds 1988 gevestigd in Lier. U kunt bij hondenkapsalon Nancy terecht om uw hond te laten trimmen. Daarbij maakt het niet uit wat voor ras u heeft, ik toiletteer zowel grote als kleine honden. Niet voor niets is mijn passie dieren en dan voornamelijk honden. U bent er bij mij van verzekerd dat elke hond op een zachtaardige en diervriendelijke manier wordt behandeld!

 

Diensten

Vachtbehandeling

Afhankelijk van het hondenras en de soort vacht van uw hond, heeft uw hond een bepaalde behandeling nodig. Daarbij kijk ik of de vacht klitten heetf of dat deze goed is verzorgd. Ook het karakter van uw hond speelt een rol. Een rustige hond is natuurlijk eenvoudiger te trimmen dan een meer zenuwachtig type. Op basis daarvan bepaal ik de kosten en de duur van de behandeling. Zo is het dus ook mogelijk dat er voor hetzelfde hondenras verschillende prijzen worden berekend, afhankeiljk van de behandeling die uw hond nodig heeft.

Werkzaamheden tijdens de trimbeurt

De vachtverzorging van uw hond doe ik enkel op afspraak. U kunt mij hiervoor telefonisch benaderen of de afspraak in de salon maken. Een trimbeurt bestaat uit de volgende handelingen:

  • nagels knippen
  • oorverzorging
  • wassen
  • drogen
  • ontwollen
  • knippen
  • trimmen
  • scheren

Na de trimbeurt

U kunt na een uur uw hond weer ophalen in de trimsalon. Ook kunnen we een tijd afspreken wanneer de hond terug kan opgehaald worden. Tenslotte kan ik u ook bellen als ik klaar ben met de trimbeurt van uw hond.  Uiteraard gebruik ik enkel de beste shampoo en verzorgingsproducten. U kunt de shampoo die ik gebruik ook altijd bij mij aanschaffen. 

Als uw hond medische problemen heeft, laat mij dit dan weten. Dan kan ik er rekening mee houden. Was u een vorige keer ontevreden over de toilettage? Meld mij dit, dan kan ik samen met u bespreken wat er anders moet.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Offerte aanvraag / Contact opnemen