Adres
Autocars Leunens

Autocars Leunens
Brusselsesteenweg 286
Halle
Vlaams-Brabant

www.autocarsleunens.be


Trefwoorden: Gespecialiseerd in Busreizen, Vervoer Voor Bedrijven en Scholen, Vervoer In Belgie, Vervoer in Buitenland, Toeristenvervoer, Schoolvervoer

Rubrieken: Autocarondernemingen

Overige rubrieken:
Autocars Leunens, Halle

Autocars Leunens, Halle

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor het school vervoer, het vervoeren van groepen, toeristen vervoer of arbeiders vervoer? Neem dan vandaag nog contact op met Autocars Leunens uit Halle. Zowel in Belgie als het buitenland verzorgen wij al sinds jaar en dag het vervoer hiervan. Kies voor comfort en veiligheid door jarenlange ervaring, kies voor Autocars Leunens!

Werkzaamheden Autocars Leunens

  • Autocarondernemingen: Sinds 1946 stellen wij alles in het werk om u kwaliteitsdiensten te  kunnen en mogen verlenen. Onze ervaren chauffeurs brengen u op uw bestemming met een ruime, comfortabele autocar, conform de geldende normen die wettelijk zijn bepaald. Wij hebben maar liefst ruim 110 voertuigen. Naargelang van het model vindt u bij ons o.a de luxe in: verstelbare stoelen, toilet, bar, airconditioning, voetsteunen, video & TV en nog heel veel meer.

  • Contact: Bij Autocars Leunens hanteren wij zeer competitieve prijzen en kunnen u snel een bestek bezorgen. Aarzel voor al niet om te contacteren voor meer info en/of vragen. Wij staan u iedere keer weer graag te woord.
Autocars Leunens
 
Offerte aanvraag / Contact opnemen