Adres
Johan Smets, Neerlinter

Johan Smets
Heidestraat 134
Neerlinter
Vlaams-Brabant

www.johansmets.be


Trefwoorden: Gedragstherapie africhting en relaxatiemassage voor huisdieren, Huisdierenhotel, Kleine werkzaamheden binnenshuis en buitenshuis, Kluswerken , Bijles voor secundair onderwijs, Bijles valkerij, Houtbewerking plaatsen, Africhting roofvogels, Demonstraties roofvogels, Dierenhotel

Rubrieken: Dierenpensions, Elektriciteitswerken, Klusjesman, Valkerij

Overige rubrieken:
Johan Smets, Neerlinter

Johan Smets, Neerlinter

Dierenpension en bijlessen onder één dak

ValkRoofvogelBent u op zoek naar iemand waarbij u zowel terecht kan voor bijles in een bepaald vak uit het lager of secundair onderwijs? Of zoekt u iemand voor het isoleren van uw dak? Doe een beroep op de veelzijdigheid van Johan Smets. Ook voor gedragstherapie voor honden, katten en fretten of voor zijn valkerij met demonstraties en opleidingen staat Johan Smets graag voor uw klaar. Niet voor niets heeft hij ruim dertig jaar ervaring in het onderwijs. Bovendien gebruikt hij zijn ervaring met honden, de jacht en valkerij graag om mensen in Neerlinter en omgeving uit de nood te helpen. Daarnaast is Johan Smets voor de valkerij ook actief in het buitenland (Duitsland).

Diensten

Profiteer van de veelzijdige dienstverlening van Johan Smets en regel snel een afspraak:

  • UilDierenhotel: Laat uw huisdier met een gerust hart achter in ons dierenpension voor de regio Tienen en omgeving voordat u op reis gaat. Omdat mijn dierenhotel relatief klein is, krijgt uw huisdier de aandacht die hij of zij verdient.
  • Gedragstherapie: Heeft uw hond, kat of ander huisdier onaangename manieren of luistert deze niet? Als gebrevetteerd instructeur kan ik u met mijn 45 jaar ervaring in een hondenschool verder helpen.
  • Valkerij: Voor demonstraties, kopen en verkopen en opleidingen van en met roofvogels in de regio Vlaams-Brabant sta ik graag voor u klaar.
  • Klusjes: Voor uiteenlopende klusjes binnens- en buitenshuis in de regio Vlaams-Brabant kom ik graag bij u langs.
  • Bijles: Ik help leerlingen graag verder met alle vakken uit het lager en secundair onderwijs. Omdat ik dertig jaar leerkracht ben geweest, heb ik voldoende ervaring om uw kinderen perfect te laten aanpikken met de lessen op school.

KennelVerder kunt u terecht voor bijles in het lager onderwijs, het plaatsen van laminaat, voordrachten roofvogels, verjaging bij overlast en verdelging bij overlast.

Wilt u meer informatie over mij of mijn dienstverlening? Bezoek mijn website of neem vrijblijvend contact met mij op. Ik ben telefonisch bereikbaar op 0166/70020 of 0164/18397. Mijn GSM-nummer is 0032/495852722. Ook kunt u een mail sturen of via onderstaand contactformulier contact opnemen.

Karper

Offerte aanvraag / Contact opnemen