Adres
ERB, Lommel

ERB
Gelderhorsten 126
Lommel
Limburg

www.erb-elektriciteitswerken.be


Trefwoorden: Elektriciteitswerken, Algemene elektriciteitswerken, Zonnepanelen, Warmtepompen, Verlichting, Parlo- en videofonie

Rubrieken: Elektriciens, Elektriciens - Installateurs

Overige rubrieken:
ERB, Lommel

ERB, Lommel

Natuurlijk weet u zelf wel wat van elektriciteit en lukt het nog wel om een kabeltje te trekken. Maar voor een goed advies en een professionele service moet u bij een vakman zoals ERB zijn. Roel Berkmans leerde het vak van elektricien van jongs af aan van zijn vader en helpt u graag verder. ERB heeft ruime ervaring in nieuwbouw en renovatieprojecten en kan u begeleiden vanaf het maken van een elektriciteitsschema tot de uitvoering en afwerking.

U kunt ERB benaderen voor:

Algemene elektriciteitswerken: Een verbouwing of nieuwbouwproject begint met een uitgebreid elektriciteitsschema. Natuurlijk verzorgt ERB ook de uitvoering en afwerking.

ERB, LommelZonnepanelen
: Wilt u advies over deze milieuvriendelijke en groene energiebron? ERB kan u adviseren over het aantal en het type. Daarnaast verzorgt ERB de installatie en omvorming.

Warmtepompen: Bij groot verbruik is een investering in een warmtepomp zeker de moeite waard. De pomp haalt de warmte uit de lucht en gebruikt deze om water op te warmen. Een milieuvriendelijke oplossing!

Verlichting
: De verlichting is een belangrijk deel van uw woning en uw tuin. Wij werken graag voor u aan het totaalplaatje. Hiervoor worden keuzes gemaakt tussen basisverlichting, functionele verlichting, sfeerverlichting en accentverlichting.

Parlo- en videofonie: Voor extra veiligheid in uw huis kiest u voor parlo- of videofonie. U kunt dan horen en zien wie er voor de deur staat en zelf beslissen of u de deur open doet. Wij kunnen zorgen voor installatie, onderhoud en herstellingen.

Neem gerust contact op voor meer informatie of een offerte op maat.

ERB, Lommel

Offerte aanvraag / Contact opnemen