Adres
La Sevenite Comm.V, Gent

La Sevenite Comm.V
Molenaarstraat 99
Gent
Oost-Vlaanderen

Trefwoorden: Elektriciën, Verwarmingsketel plaatsen, Platte- en hellende daken, Plaatsing van steenstrips, Gyprocwerken, Ontmossing van daken

Rubrieken: Dakwerken, Gevelrenovatie

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Overige rubrieken:
La Sevenite Comm.V, Gent

La Sevenite Comm.V

Uw bouwprojecten moet met alle zorg en correctie worden uitgevoerd. U moet dus kunnen rekenen op een professioneel bedrijf. Dan is La Sevenite Comm.V de oplossing voor u! Benieuwd naar onze diensten? Lees vooral verder.

Elektriciën

La Sevenite Comm. V. is een betrouwbare elektriciën, wij voorzien uw woning graag van elektriciteitswerken. Zowel de bekabeling als het plaatsen van de stopcontacten. Uiteraard vergeten we de verlichting niet.

Algemene bouwwerken

Algemene bouwwerken, zoals elektriciteitswerken, sanitair, verwarming, ventilatie en dakwerken. U kunt voor al deze zaken bij ons terecht. Wij houden altijd rekening met uw vooropgestelde

Dakwerken

Het is belangrijk dat u uw dak optimaal laat onderhouden. Het is een van de belangrijkste momenten van uw woning. Heeft u een plat- of hellend dak? Wij kunnen u er bij helpen. Wij herstellen, reinigen alle soorten daken. Ook voor ontmossen kunt u bij ons terecht.

Daarbij kunnen wij ook uw zolderruimte ombouwen tot een extra slaapkamer, hobbyruimte of dressing. Deze kunnen we dan voorzien van een lichtkoepel of dakraam, zodat u uw ruimte volledig kan benutten.

Sanitair & verwarming

De wetgeving over het sanitair en verwarming wordt steeds strenger. Laat u daarom bijstaan door een specialist! Wij leggen uw ventilatie en verwarming aan volgens de regels en zodat u in de toekomst ook geen problemen heeft. Ook bij het plaatsen of vervangen van een boiler of verwarmingsketel kunnen wij u al het werk uit handen nemen.

 

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen