Adres
Joly Klus en Karweiwerken, Lier

Joly Klus en Karweiwerken
Lispersteenweg 150
Lier
Antwerpen

www.joly-klusenkarwei.be

Trefwoorden: Hellende daken en platte daken plaatsen, Leggen van opritten en terrassen, Tuinonderhoud tuinbeplanting, Schrijnwerken op maat, Isolatiewerken, Elektriciteit aanleggen, Dakreparatie, Bouwgrond bouwrijp maken, Vellen van bomen, Struiken verwijderen

Rubrieken: Grondwerken, Dakwerken, Elektriciteitswerken, Klinkerwerken, Karweiwerken

Overige rubrieken:
Joly Klus en Karweiwerken, Lier

Joly Klus- en Karweiwerken, Lier

Voor alle werken in, op en rond het huis

SchrijnwerkenJolyZaakvoerder Danny Joly is afgestudeerd als elektricien, maar heeft ook uitgebreide ervaring met keukens, dakwerken, klinkers en schrijnwerken. Klus- en Karweiwerken kan zelfs bomen vellen en uw bouwgrond bouwrijp maken.

Sommige complexeprojecten vragen om een heel team van vakmensen. In dat geval werken wij samen met andere aannemers, die elk gespecialiseerd zijn in een bepaald onderdeel van het bouwproces. Grote projecten zijn dus ook geen probleem voor ons!

Kleine klinkerwerken

Diensten

Lees meer over de diensten die Joly’s Klus- en Karweiwerken aanbiedt:

Joly’s Klus- en Karweiwerken werkt ook buiten de provincie Antwerpen, denk aan Brabant, Oost-Vlaanderen en Limburg. Geen enkel project is te klein of te groot voor ons. Wij bouwen met de grootste zorg een volledig nieuw dak, maar wenden onze expertise ook graag aan voor kleine herstellingen.

Wilt u ontdekken wat Joly’s Klus-en Karweiwerken voor u kan betekenen, neem dan contact op met ons voor meer informatie of een gratis offerte.

Dakwerken

Offerte aanvraag / Contact opnemen