Adres
El Gringo, Sint-Laureins

El Gringo
Dorpstraat 128
Sint-Laureins
Oost-Vlaanderen

www.el-gringo.be

Trefwoorden: Bruin café, Feestzaal, Terras

Rubrieken: Café

Overige rubrieken:
El Gringo, Sint-Laureins

El Gringo, Sint-Laureins

Voel je thuis in café El Gringo voor een toffe babbel, maar bovenal om gezellig samen te zijn. Hier praat iedereen met elkaar en voelen jong en iets minder jong zich thuis. Tevens zijn wij de thuisbasis van Carnavalvereniging de Zuipschuiten van Sint-Laureins. Heb je iets te vieren of wil je gewoon een lekker pintje drinken? Voor vrijwel alles kan je bij café El Gringo terecht. Wij proberen u steeds van dienst te zijn.

Feestzaal

In het anders zo rustige dorpje met zijn mooie kreken, houdt café El Gringo er wel van om een feestje te geven. Oftewel, uw feest te verzorgen! Onze ruime feestzaal is geschikt voor diverse doeleinden, zoals:

  • trouwfeesten, communiefeesten;
  • verjaardagen, verkopen, tentoonstellingen;
  • fuiven, bedrijfsfeesten;
  • seminaries.

De feestzaal biedt ruimte tot 140 personen aan zitplaatsen. Wij verzorgen uw feest vanaf het aperitief, de maaltijd en de muziek tot de belichting. Café El Gringo beschikt over een eigen P.A. en belichting, alsmede een karaoke installatie. Alles kan voor deze avond bij ons in één pakket geregeld worden. Met andere woorden: onze zaal biedt je een ruime waaier aan mogelijkheden.

Offerte aanvraag / Contact opnemen