Regionaal zoeken
Adres
Logo
Fresh 21
Rijselstraat 21
Menen
West-Vlaanderen
Vind ons op:
Google+
Trefwoorden: Broodjes, Belegde broodjes, Banketbakkerij, Patisserie, Beenhouwerij, Warme buffetten, Koude buffetten, Barbecues
Openingstijden:
Ma: 07.00 - 19.00
Di: 07.00 - 19.00
Wo: 07.00 - 19.00
Do: 07.00 - 19.00
Vr: 07.00 - 19.00
Za: 07.00 - 19.00
Zo: gesloten
Locatie van Fresh 21 in Menen
Overige rubrieken:
Fresh 21, Menen

Fresh 21, Menen

PatisserieFresh 21 is niet enkel een moderne slagerij of een kleine supermarkt, maar meer! U kunt bij ons terecht voor al uw dagelijkse boodschappen.

Wij beschikken over een beenhouwerij waar u terecht kunt voor al uw vers vlees of charcuterie, maar ook voor droge voeding, groenten en fruit, frigo-, en diepvriesproducten, een groot assortiment aan kazen, frisdranken en bieren.

BeenhouwerijVoor uw dagelijks brood en allerlei lekkere patisserie kunt u terecht in onze bakkerij. Heeft u geen zin om zelf te koken? Dan vindt u bij ons in verbruikerszaal allerlei belegde broodjes of een uitgebreid assortiment aan huisbereidde pasta’s. Deze gerechten kunt u ook meenemen om er thuis van te genieten.

Heeft u een speciale gelegenheid te vieren? Maak dan gebruik van onze traiteurdienst om van uw feest een waar festijn te maken!

Traiteur

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.