Adres
't Kriekske, Halle

't Kriekske
Kapittel 10
Halle
Vlaams-Brabant

www.tkriekske.be

Trefwoorden: Mosselrestaurant, Mosselspecialiteiten, Mosselen, Open terras, Groene kader, Taverne, Belgische keuken, Franse keuken, Spaanse keuken

Rubrieken: Restaurants

Overige rubrieken:
't Kriekske, Halle

't Kriekske, Halle

Restaurant

Voor de lekkerste mosselen en streekgerechten komt u eten bij 't Kriekske in Halle. Ook hebben wij wekelijks een nieuw suggestiemenu. Aan de rand van het Hallerbos is restaurant  Kriekske al ruim 20 jaar gevestigd. Hier vindt u nog gerechten met de échte smaak van de streek. Ons restaurant is een uitvalsbasis voor fijnproevers, wandelaars en vrienden die elkaar ontmoeten bij een frisse pint of een stevige maaltijd, net waar u zin in heeft!

Specialiteit: Mosselen!

Victor Van Roy, de kok van restaurant 't Kriekse heeft ervaring opgedaan in veel verschillende Brusselse restaurants en zelfs een tijdje als kok op zee gewerkt. Niet voor niks is de specialiteit dan ook mosselen. Onze gasten komen uit alle uithoeken van België. U kunt daarom ook niet reserveren tijdens het mosselseizoen. Uiteraard kunt u ook genieten van een fijne steak, paling in ’t groen of konijn.

U ziet het: Wij hebben voor ieder wat wils op de gevarieerde kaart. Met ons suggestiemenu spelen wij in op de seizoenen en het aanbod van de markt. Daarom hebben wij wekelijks een andere kaart. Bovendien is het goed vertoeven in ons restaurant met ons sfeervolle interieur. Bij mooi weer kunt u heerlijk buitenzitten op ons uitnodigende terras.

Tot binnenkort!

Offerte aanvraag / Contact opnemen