Adres
Bacotec, Glabbeek

Bacotec
Dries 1C
Glabbeek
Vlaams-Brabant

www.baco-tec.be

Trefwoorden: Boren en zagen, Laswerken, Constructiewerken, Verkoop van Sectionaalpoorten, Plaatsing van Sectionaalpoorten, Zagen in beton, Garagepoorten, Renovatiebedrijf, Metaalbewerkingen

Rubrieken: Betonboringen, Metselwerken, Renovatie

Overige rubrieken:
Bacotec, Glabbeek

Bacotec, Glabbeek

Op zoek naar een betrouwbaar renovatiebedrijf? Bacotec (Bart Couckelberghs Technics) staat voor kwaliteit en is gespecialiseerd in beton- en laswerken. Dit bedrijf is werkzaam in de omgeving van Tienen.

Diensten:

Betonwerken: Wij kunnen voor u beton zagen, boren, storten en polieren, bijvoorbeeld voor een betonkelder, zwembad, keerwand, terras op trap. Voordelen van beton is dat het relatief eenvoudig verwerkbaar is en brandbestendig is. We hebben een grote kennis over het materiaal en de technieken en werken met hoogwaardige materialen. Door ons groot machinepark kunnen we  bovendien veel verschillende opdrachten voor u uitvoeren.

Las- en constructiewerken
:
Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit draai- en freeswerk, laswerk, knippen, snijden, plooien en ponsen. Wij kunnen staal, inox, aluminium en kunststof voor u bewerken. Wij gaan voor een hoogwaardige afwerking en hebben oog voor detail.

Sectionale poorten: Bacotec zorgt voor een goede afsluiting van uw garage. Wij kunnen standaard, insutriële en sectionale poorten voor u installeren. Sectionale poorten hebben als voordeel dat u een minimaal ruimteverlies heeft en een maximale warmte isolatie. U kunt kiezen uit verschillende stijlen en kleuren zodat de garage een geheel vormt met uw huis.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en willen onze vakkennis inzetten om uw wensen te verwezenlijken. Neem gerust contact op!

Offerte aanvraag / Contact opnemen