Adres
Hobbyateljeeke, Nijlen

Hobbyateljeeke
Elsendonkstraat 11
Nijlen
Antwerpen

www.ateljeeglk.be

Trefwoorden: Bloemen, Boeketten, Bruidsboeketten, Grafwerken, Boeketten voor speciale dagen, Boeketten op bestelling, Bloemstukken, Geschenk bloemen evenementen, Rouwboeketten, Rouwbloemen

Rubrieken: Geschenkartikelen, Bloemisterij, Hobbywinkels

Openingstijden
Ma 09:00 - 18:00
Di 09:00 - 18:00
Wo 09:00 - 18:00
Do 09:00 - 18:00
Vr 09:00 - 18:00
Za 09:00 - 17:00
Zo 09:00 - 13:00
Overige rubrieken:
Hobbyateljeeke, Nijlen

Hobbyateljeeke GLK in Nijlen, voor vrolijke boeketten, creatieve droog bloem decoraties, geschenken en meer 

Bent u op zoek naar een creatieve bloemist met dagelijks verse snijbloemen? Ga dan zeker eens langs bij Hobbyateljeeke GLK in Nijlen. In deze gezellige bloemisterij, vindt u bloemen, boeketten en bloemstukken in alle kleuren van de regenboog. Ook kunt u terecht voor boeketten voor speciale dagen als bruidsboeketten, grafwerken, rouwbloemen en rouwboeketten. Zoekt een boeket op maat? Wij verzorgen graag al uw boeketten op bestelling. Of neem eens deel aan onze geschenk bloemen evenementen!

boeket_c77b92_lg.jpg - Hobbyateljeeke, Nijlen

Creatief met droogbloemen

Wist u dat wij met droogbloemen de meest uiteenlopende decoraties voor u kunnen maken? Zo kunnen wij elk interieur opfleuren met een mooie glazen stolp, gevuld met droogbloemen of wat dacht u van een mooie krans gemaakt van droogbloemen? Leuk voor aan de voordeur. Ook wanddecoraties zijn mogelijk, als “loops”, cirkels met droogbloemen of bijvoorbeeld droog bloemdecoraties met een houten omlijsting. Loop gerust eens binnen en bekijk het aanbod. De droogbloem decoraties zijn samen te stellen in elke gewenste kleur.

Bloemen, planten en meer

Onze passie voor bloemen en planten delen we graag met onze klanten. Wij bieden diverse workshops, zodat u daarna thuis ook creatief aan de slag kunt met het maken van de mooiste decoraties met bloemen. Iedereen kan met een beetje fantasie de leukste decoraties creëren. Wilt u, naast een boeket, ook een extra cadeautje geven? Neem dan een kijkje bij onze sieraden. Wij kunnen het gekozen sieraad als presentje verwerken in een boekt. Dat is nog eens een bijzondere verrassing!

Een boeket voor elk moment

Bloemen geven kan altijd. Niet alleen om iets te vieren, maar ook als troost. In overleg maken we voor u prachtige rouwboeketten of grafwerken op maat, als een laatste groet aan uw dierbare. Overigens kunnen wij altijd aan huis bezorgen indien gewenst. U kunt bij ons o.a. terecht voor de volgende diensten:

  • Bloemen, bloemstukken en boeketten; ook op bestelling
  • Bruidsboeketten
  • Grafwerken, rouwboeketten, rouwbloemen

Heeft u nog vragen of wilt u weten of wij een speciaal boeket voor u kunnen maken? Neemt u dan gerust eens contact met ons op, wij staan u graag te woord. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. Of maak gebruik van het contactformulier op onze website. 

 Hobbyateljeeke, Nijlen

Offerte aanvraag / Contact opnemen