Adres
Expert in schilderwerken - S&O Projects, Geel

S&O Projects
Hollestraat 22
Geel
Limburg

www.soprojects.be

Trefwoorden: Binnenschilderwerken, Buitenschilderwerken, Schilderen van trapbekleding, Schilderen van laminaatvloeren, Schilderen van muurbekledingen, Schilderen van ramen en deuren, Schilderen van poorten, Behang en decoratiewerken, Plaatsen van Gyproc, Expert in schilderwerken

Rubrieken: Schilderwerken, Interieurinrichting, Schilders, schildersbedrijven en schilderwerken, Interieurinrichtingen, Schilder

Openingstijden
Ma 07:00 - 22:00
Di 07:00 - 22:00
Wo 07:00 - 22:00
Do 07:00 - 22:00
Vr 07:00 - 22:00
Za 07:00 - 22:00
Zo gesloten
Overige rubrieken:
S&O Projects, Geel

De expert in schilderwerken en decoratiewerken van S&O Projects in Geel Limburg

Bent u op zoek naar een specialist en expert in schilderwerken in de regio Limburg? Dan bent u bij S&O Projects in Geel aan het juiste adres. Voor al uw binnenschilderwerken, en buitenschilderwerken, het schilderen van trapbekleding, schilderen van laminaatvloeren, schilderen van muurbekledingen, schilderen van ramen en deuren en het schilderen van poorten. Maar ook voor uw behang en decoratiewerken en het plaatsen van Gyproc staat deze expert in schilderwerken voor u klaar. Neem contact op als u een project heeft in schilderwerken of uw interieur. Het team staat u graag te woord en komt graag langs om uw wensen en behoeften door te nemen. 

Schilderen van muurbekledingen Geel

De expert in schilderwerken van S&O Projects in Geel

S&O Projects is een klein familiebedrijf dat service en kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Wilt u uw living in een nieuw kleurtje zetten, uw slaapkamer in een mooi behang zetten of uw zolder renoveren? Dan bent u bij S&O Projects aan het juiste adres. Zij kunnen het allemaal en zorgen voor een kwalitatieve en professionele afwerking. Zij werken met kwalitatieve premium-verf zodat u een kwalitatieve afwerking krijgt. S&O Projects realiseert voor u het beste resultaat en met de juiste verf zorgen zij voor een langere levensduur van uw nieuwe en tot in detail prachtig aangebrachte laag verf.

Het familiebedrijf met een uitstekende reputatie in alle werken

S&O Projects werkt met kwalitatieve producten voor uw renovatie of nieuwbouw, bij particuliere klanten en bedrijven. Als familiebedrijf vinden zij een goede service en een persoonlijke aanpak zeer belangrijk. Hierdoor realiseren zij voor u een professionele en kwalitatieve afwerking van de hoogste orde. Uw renovatiewoning proper zetten met renovatievlies of heeft u graag een decoratiebehang in uw living of slaapkamer? Het team van S&O Projects zorgt voor een kwalitatieve afwerking. Zou u graag extra kamers hebben op uw zolder? Deze kunstenaars toveren uw zolder om met Gyproc en werken alles tot in detail netjes af zodat deze schilderklaar staat. Uiteraard schilderen zij deze vervolgens graag voor u.

Alle diensten en services op een rij voor de groot regio Limburg

Wij nodigen u van harte uit om contact op te nemen met S&O Projects. Zij voorzien u graag van advies, tip & tricks en maken een gedetailleerde offerte op maat van uw wensen, behoeften en budget. Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. Het team staat klaar om voor u aan de slag te gaan met:

  • Binnenschilderwerken
  • Buitenschilderwerken
  • Schilderen van trapbekleding
  • Schilderen van laminaatvloeren
  • Schilderen van muurbekledingen
  • Schilderen van ramen en deuren
  • Schilderen van poorten
  • Behang en decoratiewerken
  • Plaatsen van Gyproc
  • Expert in schilderwerken

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Expert in schilderwerken Geel

Offerte aanvraag / Contact opnemen