Adres

Schilderwerken Oost en West BV
Rekkemsestraat 202
Kortrijk
West-Vlaanderen

www.schilderwerkenoostenwest.be

Trefwoorden: Binnenschilder, Buitenschilder, Goede schilder in de buurt, Schilderwerken bij verhuur, Schilderwerken bij verkoop, Schilder garagepoort, Gevelschilder, Behangtechnieken, Schilder aan huis, Schildersbedrijf

Rubrieken: Schildersbedrijven, Schilderwerken, Gevelbekleding, Behangwerken

Openingstijden
Ma 06:00 - 20:00 op afspraak
Di 06:00 - 20:00 op afspraak
Wo 06:00 - 20:00 op afspraak
Do 06:00 - 20:00 op afspraak
Vr 06:00 - 20:00 op afspraak
Za 06:00 - 20:00 op afspraak
Zo 06:00 - 20:00 op afspraak
Overige rubrieken:
Schilderwerken Oost en West BV, Kortrijk

Iedereen die op zoek is naar een goede schilder in de buurt gaat langs bij Schilderwerken Oost en West BV in Kortrijk

Bent u op zoek naar een goede schilder in de buurt, en woont u in de omgeving van Kortrijk? Dan kunt u direct uw zoektocht staken en gelijk contact opnemen met Schilderwerken Oost en West BV. Zij nemen alle verfklussen met beide handen aan. U kunt hierbij denken aan klussen op het gebied van binnen schilderen en van buiten schilderen, maar ook aan schilderwerken bij verhuur en schilderwerken bij verkoop. Deze schilders zijn zeer actief en kunnen bijvoorbeeld uw poorten verven of uw gevel verven. Ook als u zat bent van uw geverfde muren hebben zij een passende oplossing: door gebruik te maken van behang en professionele behangtechnieken ziet uw woning er binnen een dag geheel anders uit.

Goede schilder in de buurt Kortrijk

Van Oost tot West: schilderwerken op z’n best

Service en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij Schilderwerken Oost en West BV uit Kortrijk, de goede schilder in de buurt. Zij werken altijd volgens plan en maken steeds gebruik van enkel de beste materialen. Een greep uit hun diensten:

  • Binnen schilderen
  • Buiten schilderen
  • Schilderwerken bij verhuur
  • Schilderwerken bij verkoop
  • Poorten verven
  • Gevel verven 
  • Behangtechnieken

Betrouwbare, snelle en goede schilder in de buurt

Neem contact op met Schilderwerken Oost en West BV in Kortrijk en ervaar wat écht vakmanschap inhoudt. In dit familiebedrijf is het ondernemen van generatie op generatie doorgegeven, en dat merkt u. Alle specialistische verftechnieken zitten bij dit schildersbedrijf onder één dak. Dankzij hun persoonlijke aanpak, het team van vakkundige schilders komt graag bij u op bezoek om door te nemen wat uw wensen zijn, brengen zij elke klus tot een goed einde. 

Uw woning helemaal in orde en snel verkocht

Als u van plan bent uw huis te verkopen, dan is het verstandig om deze van binnen en van buiten van een frisse verflaag te voorzien. Potentiële kopers zullen hierdoor eerder geneigd zijn om uw woning te kopen, en dat is wat u wilt. Schilderwerken Oost en West BV uit Kortrijk heeft al vele van deze projecten tot een goed einde gebracht. Zij voorzien u graag van meer informatie over de beste aanpak van het uitvoeren van schilderwerken bij verkoop.

Neem contact op met Schilderwerken Oost en West BV uit Kortrijk voor een antwoord op al uw vragen of een vrijblijvende offerte. U kunt ook het contactformulier invullen.

Goede schilder in de buurt Kortrijk

Offerte aanvraag / Contact opnemen