Adres
Rubenskliniek

Rubenskliniek
Guicciardinistraat 11 bus 1
Antwerpen
Antwerpen

www.derubenskliniek.be
www.derubenskliniek.be


Trefwoorden: Dokter, Gynaecologie, Esthetische chirurgie, Vroedvrouw, Bevalling, Zwangerschap, Babymassage, Botox, Anticonceptie, Vrouwelijke gynaecoloog

Rubrieken: Artsen

Overige rubrieken:
Rubenskliniek, Antwerpen

Rubenskliniek, Antwerpen

Esthetische chirurgie

Als gloednieuwe kliniek bieden zij een persoonlijke en gespecialiseerde zorg aan voor elke vrouw, ongeacht de levensfase.

Babymassage

Elke vrouw ondergaat in haar leven of relatie enkele ingrijpende momenten. Soms zijn de problemen van die aard dat enkel professionele hulp op maat de vrouw zich weer vrouw kan doen voelen. U moet zich zowel letterlijk als figuurlijk weer goed in uw vel voelen. Rubenskliniek Antwerpen kan daar voor zorgen. Op één enkele plaats kan u in alle vertrouwen geholpen worden.

In de Rubenskliniek Antwerpen richten we ons niet op één specifiek behandeling, u kan bij ons terecht voor deze behandelingen:


Mooi zijnU moet als vrouw geen schrik hebben om de stap naar een kliniek te zetten. U bent nog steeds baas over uw eigen lichaam, maar bij Rubenskliniek in Antwerpen staat er een professioneel team klaar dat zich specifiek richt op de zorg van u als vrouw. Ons team behandelt u in de grootste discretie.

Lees meer over de diensten die de Rubenskliniek aanbiedt op het gebied van:


In de Rubenskliniek zijn werkzaam Gynaecoloog Dr. Elst en Dr. Desouter. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Offerte aanvraag / Contact opnemen