Adres
Argentijns restaurant in de buurt - Argentijnse Grill, Antwerpen

Argentijnse Grill
De Keyserlei 47
Antwerpen
Antwerpen

www.bifechurrasco-antwerpen.be

Trefwoorden: Argentijns restaurant in de buurt, Vlees uit Argentijns steakhouse, Barbecue grill van Argentijns vlees, Grillen van vis en zeevruchten, Grill gerechten centraal station Antwerpen, Gezellig restaurant met mooi Zuid-Amerikaans interieur, Restaurant met groot terras reservering, Houtskool gerechten, Grillen op houtskool rokerige smaak, Argentijns restaurant kindermenu

Rubrieken: Restaurants, Brasserie, Feesten en organisaties, Feestzalenverhuur, Grillhuis

Openingstijden
Ma 12:00 - 23:00
Di 12:00 - 23:00
Wo 12:00 - 23:00
Do 12:00 - 23:00
Vr 12:00 - 23:00
Za 12:00 - 23:00
Zo 12:00 - 23:00
Overige rubrieken:
Argentijnse Grill, Antwerpen

Argentijnse Grill in Antwerpen, sfeervol Argentijns restaurant in de buurt voor het hele gezin

Liefhebbers van een mooi stuk vlees van de grill, zijn bij Argentijnse Grill Bife Churrasco in Antwerpen aan het juiste adres. Onze chef bereidt de mooiste gerechten van de klassieke barbecue grill van Argentijns vlees, houtskool gerechten en verzorgt het grillen van vis en zeevruchten. Wij zijn een gezellig restaurant met mooi Zuid-Amerikaans interieur en grillen op houtskool rokerige smaak. Als Argentijns restaurant kindermenu bent u welkom met het hele gezin. Ons restaurant met groot terras reservering, biedt puur vlees uit Argentijns steakhouse. Voor een Argentijns restaurant in de buurt en grill gerechten centraal station Antwerpen, staat ons team klaar u binnenkort hartelijk te verwelkomen.

Barbecue grill van Argentijns vlees Antwerpen

Argentijns restaurant in de buurt in Antwerpen

Aan de beroemde Keyserlei 47, pal tegenover Antwerpen centraal station, vindt u ons Argentijnse restaurant Bife Churrasco. Hier delen we graag de prachtige smaak van vers geïmporteerd vlees uit Argentinië met onze gasten. Onze, op houtskool gegrilde, steak is dan ook in de wijde omtrek van Antwerpen bekend. Zodra u bij ons binnen stapt, waant u zich direct in Zuid-Amerikaanse sferen. Tel hier de opzwepende Latijns-Amerikaanse muziek bij op en uw avondje uit is compleet. Komt u tijdens een warme zomerdag? Reserveer dan een tafeltje op ons terras.

Houtskool grillgerechten in de regio Antwerpen

Of u nu een liefhebber bent van vlees of vis, al onze gerechten worden met evenveel liefde en aandacht, dagvers voor u bereid. Dankzij de unieke bereiding op onze houtskoolgrill, geniet u van die uitgesproken rokerige smaak. Bovendien blijven de vleessappen zo goed bewaard in het vlees, waardoor u een mooi stuk mals vlees bij ons kunt komen eten. Arriveert u voor 18:00 in de avond? Kijk dan eens naar ons driegangen dagmenu, tegen een zeer vriendelijke prijs. Bent u benieuwd naar onze menukaart? Neem hier alvast een kijkje.

Neem vast een voorproefje met onze sfeerbeelden

Met onze fotopagina op onze website, krijgt u alvast een voorproefje van de gemoedelijke sfeer in ons restaurant. Al onze gasten zijn zeven dagen per week welkom voor o.a. de volgende gerechten en diensten:

  • Argentijns restaurant in de buurt
  • Vlees uit Argentijns steakhouse
  • Barbecue grill van Argentijns vlees
  • Grillen van vis en zeevruchten
  • Grill gerechten centraal station Antwerpen
  • Gezellig restaurant met mooi Zuid-Amerikaans interieur
  • Restaurant met groot terras reservering
  • Houtskool gerechten
  • Grillen op houtskool rokerige smaak
  • Argentijns restaurant kindermenu

Wilt u vast een tafeltje reserveren of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Argentijns restaurant in de buurt Antwerpen

Offerte aanvraag / Contact opnemen