Adres
Kris Bax Algemene Klinkerwerken, Arendonk

Kris Bax Algemene Klinkerwerken
Van Eycklaan 42
Arendonk
Antwerpen

www.baxklinkerwerken.be


bax.kris@telenet.be

Trefwoorden: Algemene klinkerwerken, Aanleg van opritten, Aanleg van terrassen, Bestratingswerk, Voetpaden aanleg, Betonklinkers, Kleiklinkers, Kasseien, Verhardingen, Rioleringswerken

Rubrieken: Betonwerken, Kunstgras, Klinkerwerken

Overige rubrieken:
Kris Bax Algemene Klinkerwerken, Arendonk

Kris Bax Algemene Klinkerwerken

Kris Bax BVBA is een klein bedrijf in Arendonk, geleid door zelfwerkend zaakvoerder Kris Bax. U kunt een beroep doen op ons voor alle klinkerwerken en verhardingen. Zo kunnen wij onder meer uw terras en/of oprit aanleggen, en dit in verschillende materialen. Wij werken met betrouwbare aannemers voor een snelle en correcte afwerking van iedere opdracht.

Wij verzorgen ook allerhande grondwerken. Wij kunnen de grond nivelleren, eventuele rioleringswerken uitvoeren en verzakkingen repareren.

Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van zaken kunnen wij u steeds bijstaan met professioneel advies. Bovendien halen wij alle materialen bij erkende handelaars, opdat u zeker kunt zijn van een kwaliteitsvol resultaat. Wij zorgen ook dat alles na de werken netjes is opgeruimd, zodat u achteraf niet met de opkuis zit.

Bent u toch niet zo tevreden over het resultaat? Geen probleem, alle klachten worden door ons zo snel mogelijk afgehandeld.

Diensten

Offerte aanvraag / Contact opnemen