Adres
Banketproducten - Bakkerij De Waele-Haenebalcke, Gent

Bakkerij De Waele-Haenebalcke
Drongenplein 1
Gent
Oost-Vlaanderen

www.bakkerijdewaelehaenebalcke.be

Trefwoorden: Ambachtelijke jam jam confituur, Banketproducten, Koeken en desserts, Suikerbrood en chocoladebrood, Wit brood en bruin brood, Chocoladekoeken, Verse croissants, Appelsienconfituur

Rubrieken: Bakkerijen, Brood- & banketbakkerijen

Openingstijden
Ma 06:30 - 12:30 13:15 - 18:30
Di gesloten
Wo 06:30 - 12:30 13:15 - 18:30
Do 06:30 - 12:30 13:15 - 18:30
Vr 06:30 - 12:30 13:15 - 18:30
Za 06:30 - 12:30 13:15 - 17:30
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Bakkerij De Waele-Haenebalcke, Gent

Bakkerij de Waele-Haenebalcke in Gent, voor al uw brood, banketproducten, artisanale confituur en meer

Bij Bakkerij de Waele-Haenebalcke in Gent, weet u zeker dat u goed zit. Al sinds 1902 bakken wij dagelijks heerlijk vers wit brood en bruin brood, banketproducten, koeken en desserts. Alles op ambachtelijke wijze, met liefde voor het vak en dat proeft u. Wat dacht u van smakelijk suikerbrood en chocoladebrood? Of chocoladekoeken en verse croissants? Kom proeven van ons uitgebriede assortiment lekkernijen en neem direct de ambachtelijke jam jam konfituur en appelsienconfituur mee naar huis. 

Banketproducten - Bakkerij De Waele-Haenebalcke, Gent

Op zoek naar de Éclair

Een ideaal banketproduct wat overal bij past is toch wel de éclair. Gewoon, als tussendoortje bij een kop koffie maar ook als dessert. Het fijne is dat éclairs in zoveel verschillende smaken worden gemaakt, dat er voor iedereen wel een favoriet bij zit. Maar waar komt die éclair toch vandaan? Het gerucht gaat dat de oprichter van de Franse patisserie, Marie-Antoine Carême, rond het begin van de 19e eeuw dit soezendeeg al vulde met room. Merci Marie-Antoine. Tot op de dag van vandaag vieren we deze ontdekking met de week van de éclair.

De enorme variëteit van brood bij Bakkerij de Waele-Haenebalcke

Als bakker bakken wij natuurlijk dagelijks heel veel brood. Het leuke van ons vak is dat brood continu in ontwikkeling is. Er komen steeds weer nieuwe broden op de markt met gebruikmaking van andere graansoorten. Een bekende is bijvoorbeeld speltbrood, maar heeft u al gehoord van Koala brood? Gebakken met paarse tarwe. Dit geeft het brood een paarse gloed. Zoveel wensen, zoveel smaken, wij hebben het allemaal, van wit brood en bruin brood tot suikerbrood en chocoladebrood.

Ambachtelijke broden, banketproducten en confituren

Brood en banket bakken is een ambacht, een vak apart, waarbij wij met zorg en aandacht voor u al het lekkers bakken wat u maar wenst. De confituren “Jam Jam” van het Landhuys passen perfect bij ons verse brood. Gemaakt volgens eigen receptuur met slechts 20% suiker per kilo fruit. Dat proef je, pure smaken zoals het hoort. U koopt bij ons verschillende confituren van het Landhuys en de Tiptree appelsienconfituur. Ook leuk als cadeautje.

Bent u benieuwd of wij uw favoriete brood of banketproduct kunnen bakken? Neem contact met ons op over ons assortiment en bestel gemakkelijk telefonisch. Dan hoeft u niet in de rij te staan bij het afhalen. Wij zijn alle dagen van de week geopend, behalve op dinsdag en de laatste zondag van de maand.

Banketproducten - Bakkerij De Waele-Haenebalcke, Gent

Offerte aanvraag / Contact opnemen