Adres
Airconditioningsystemen - JVR Koel- en elektrotechnieken bv, Leest

JVR Koel- en elektrotechnieken bv
Tiendenschuurstraat 33
Leest
Antwerpen

www.jvrkoelenelektrotechnieken.be


Trefwoorden: Airconditioningsystemen, Airconditioning voor particulier, Airconditioning voor kleine bedrijven, Renovatie van airconditioning, Airco, Sinclair airco, Kwaliteit airco, Beste airco merk

Rubrieken: Airconditioning, Koeltechniek

Openingstijden
Ma 08:00 - 22:00
Di 08:00 - 22:00
Wo 08:00 - 22:00
Do 08:00 - 22:00
Vr 08:00 - 22:00
Za 08:00 - 18:00
Zo gesloten
Overige rubrieken:
JVR Koel- en elektrotechnieken bv, Leest

JVR Koel- en Elektrotechnieken bv in Leest, specialist in airconditioningsystemen op maat

Bent u op zoek naar advies op maat op het gebied van airconditioningsystemen? Dan bent u bij JVR Koel- en Elektrotechnieken bv in Leest aan het juiste adres. Als specialist in airco, ventilatie, koeltechnieken en elektriciteit, helpen wij u met een passende airconditioning voor particulier en airconditioning voor kleine bedrijven. Ook verzorgen wij de renovatie van airconditioning. Wij bieden enkel kwaliteit airco systemen dankzij het beste airco merk Sinclair airco. Wij vertellen u graag meer tijdens een persoonlijk adviesgesprek op maat. Bel ons gerust voor een afspraak!

Airconditioningsystemen - JVR Koel- en elektrotechnieken bv, Leest

Over JVR Koel- en Elektrotechnieken

Bij JVR Koel- en Elektrotechnieken beschikken we over meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van airco, ventilatie, elektriciteit en koeltechnieken. U geniet bij ons dan ook van een excellente service met een deskundig advies van onze experts. Ons ervaren team bespreekt de verschillende opties, rekening houdend met uw budget. Wij bieden voor elke situatie een passende oplossing, die snel en efficiënt kan worden uitgevoerd. Zo werken wij bijvoorbeeld met ventilatiesystemen waarbij ingrijpende kap- of breekwerken geheel achterwege blijven. Bij ons kunt u terecht voor duurzame, professionele, totaaloplossingen waar u nog lang plezier aan beleeft.

Onze airconditioningsystemen

Bij JVR Koel- en Elektrotechnieken werken we enkel met airco systemen van de beste kwaliteit. Sinclair airco is een systeem waar u optimaal resultaat van mag verwachten. U vindt bij ons niet alleen airconditioning die verkoelt, maar ook airco die verwarmt, de lucht filtert en de ideale luchtvochtigheid realiseert in de betreffende ruimte. Zo geniet u van een optimaal leefcomfort in een gezond binnenklimaat. Wij kijken samen met u naar de beste oplossing op maat, passend bij uw persoonlijke situatie en wensenpakket.

Ook voor elektriciteitswerken

Met onze elektriciteitswerken, bieden wij tevens oplossingen op het gebied van elektra. Van stopcontacten plaatsen tot een compleet nieuw elektriciteitsnetwerk aanleggen; het kan allemaal. Wij bieden onze klanten o.a. de volgende diensten en producten:

  • Airconditioningsystemen
  • Airconditioning voor particulier
  • Airconditioning voor kleine bedrijven
  • Renovatie van airconditioning
  • Airco
  • Sinclair airco
  • Kwaliteit airco
  • Beste airco merk

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mailbericht bereiken. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Airconditioningsystemen - JVR Koel- en elektrotechnieken bv, Leest

Offerte aanvraag / Contact opnemen