Adres
Kraanwagen verhuur - Rozendom BV Hijswerken, Sint-Niklaas

Rozendom BV Hijswerken
Puitvoetstraat 151a
Sint-Niklaas
Oost-Vlaanderen

www.rozendom.be

Trefwoorden: Aanhangwagenkraan huren, Kraanwagen met kraanmachinist, Alu kranen huren, Hoogwerker met werkbak, Vaccuumheffer voor glas, Vacuumzuiger dak huren, Kraanmachinist inhuren, Nieuwe opslagruimte huren , Verhuur bouwlift, Magazijn huren goede prijs

Rubrieken: Kraanmachinist, Kranen-heftoestellen, Kraanmand Verhuur, Kranenverhuur, Magazijn verhuur

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Overige rubrieken:
Rozendom BV Hijswerken, Sint-Niklaas

Rozendom BV in Sint-Niklaas, kraanwagen verhuur en bouwliften voor al uw hijswerken

Gaat u verbouwen, renoveren of verhuizen en heeft u nood aan een kraanwagen? Bel dan zeker met Rozendom BV in Sint-Niklaas; uw specialist in kraanwagen verhuur en lift verhuur voor al uw hijswerken. Als expert in alu kraanwagen verhuur, beschikken wij over elk denkbaar systeem. Zo kunt u bijvoorbeeld een vacuüm hefsysteem voor glas huren, een vacuüm zuiger dakpanelen huren, maar ook kraanbenodigdheden als een hoogtewerker mand huren. Rozendom BV alu kraanverhuur is werkzaam door gans België. Wacht niet langer en reserveer vandaag uw kraanwagen!

Kraanwagen verhuur - Rozendom B.V., Sint-Niklaas

Waarom Rozendom BV?

Zaakvoerder Tim Rozendom is u van dienst bij al uw hijswerken. Als specialist in kraanwagen verhuur, beschikt hij over een ruim assortiment aluminium kraanwagens die u kunt huren zo lang als u maar wenst. Elke huurperiode is bespreekbaar, waarbij u van een gratis levering en ophaling geniet bij verhuur vanaf een maand. Indien gewenst wordt de kraan bij u geleverd inclusief een vakkundige operator die de klus efficiënt voor u klaart. Voor het lichtere hijswerk, tot 250 kilo, kunt u ook terecht voor een bouwlift, inclusief of exclusief operator. Wilt u weten welke kraan geschikt is voor uw hijswerk? Bel ons gerust; wij voorzien u graag van een passend advies.

Maatwerk kraanwagen verhuur

Ons wagenpark bestaat uit 3 Amrak kranen op een aanhanger en 2 vaste kraanwagens. Al onze kranen beschikken over een vol-hydraulische knikarm, waarbij de Amrak kranen op afstand bestuurbaar zijn. De haakhoogte, of werkhoogte, varieert van 30 meter tot 42 meter met een maximum hefvermogen vanaf 1500 kilo tot 2000 kilo. Of u nu bouwmaterialen dient te verplaatsen, een piano of jacuzzi; alles is mogelijk met onze krachtpatsers. Dankzij de zuinige Kubota dieselmotoren, bespaart u mooi op de brandstofkosten voor uw project.

Voor elke klus

Bij Rozendom BV staat u, als klant, voorop. Wij zijn helder en snel in onze communicatie en zorgen ervoor dat we een hijskraan vinden passend bij uw klus. Kijkt u vast op onze website voor specificaties van onze kraanwagens. Wij bieden al onze klanten o.a. de volgende diensten:

  • Nieuwe opslagruimte huren
  • Aanhangwagenkraan huren
  • Kraanwagen met kraanmachinist
  • Alu kranen huren
  • Hoogwerker met werkbak
  • Vaccuumheffer voor glas
  • Vacuumzuiger dak huren
  • Nieuwe magazijn opslagruimte huren
  • Kraanmachinist inhuren
  • Verhuur bouwlift

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mailbericht bereiken. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Kraanwagen verhuur - Rozendom B.V., Sint-Niklaas

Offerte aanvraag / Contact opnemen