Adres
Axam BVBA

Axam BVBA
Schanzestraat 1D
Rijkel (Borgloon)
Limburg

www.axamcvsanitair.be


Trefwoorden: Cv, Sanitair, Warmtepompen, Houtvergassingsketels, Pelletketels, Zonneboilers, Airco

Rubrieken: Verwarming, Alternatieve energie

Overige rubrieken:
Axam BVBA, Rijkel (Borgloon)

Axam BVBA, Rijkel (Borgloon)

U bent op zoek naar een vakkundig bedrijf om een nieuwe verwarmingsinstallatie bij u te installeren of wilt u jaarlijks onderhoud laten uitvoeren aan uw cv-ketel? Neemt u dan contact op met Axam. De zaakvoerder van Axam, Gert Lelievre, kan u verzekeren van een warm huis of u nu de voorkeur geeft aan een klassiek systeem of toch liever een alternatieve verwarmingsmethode kiest. Axam zet zich zowel in voor zakelijke klanten als particulieren. Werkt uw verwarmingsketel niet optimaal of heeft u te maken met een storing? Dan komt Axem het probleem direct bij u oplossen. Een vlotte klantenservice dragen wij niet voor niets hoog in het vaandel.

Verwarmingsketel installeren

Alternatieve verwarmingsmethode

Welke alternatieve verwarmingsmethode kunt u kiezen? Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een zonneboiler, een pelletkachel, warmtepompboilers of thermische zonnepanelen. Samen bekijken we alle voor- en nadelen voor uw situatie en komen we tot de best passende oplossing. In sommige gevallen krijgt u van uw gemeente ook subsidie op deze alternatieve manieren van verwarmen.

Badkamerrenovatie

Zou u weleens iets anders met uw badkamer willen? Ook daarvoor kunt u een beroep doen op Axam. Wij zijn gespecialiseerd in de complete renovatie of installatie van badkamers. Of u nu liever een functionele basisinrichting wilt of een luxe nieuwe inrichting. In dat geval werk ik samen met een interieurarchitect. Zoekt u een specialist in alternatieve energiesystemen? Neem dan snel contact op met Axam.

Voor uw badkamerrenovatie kunt u ook bij Axam terecht

Offerte aanvraag / Contact opnemen