Regionaal zoeken
Adres
Thuisverpleging Pauwels Dirk
Dr. J. Goossenaertsstraat 67
Kalmthout
Antwerpen
Vind ons op:
Facebook
Trefwoorden: Zelfstandige Thuisverpleging, Wondzorg, Palliatieve zorg, Inspuitingen, Diabetische zorg, Stomazorg, HygiŽnische zorg, MS Zorg
Locatie van Thuisverpleging Pauwels Dirk in Kalmthout
Overige rubrieken:
Thuisverpleging Pauwels Dirk, Kalmthout

Thuisverpleging Pauwels Dirk, Kalmthout

Het is fijn om verzorgd te worden in uw vertrouwde omgeving, ook als u medische zorg nodig heeft. Thuisverpleging Pauwels Dirk heeft meer dan twintig jaar ervaring in verpleegkunde en zich gespecialiseerd in verzorging en begeleiding van patiŽnten met MS. Hij is 24/7 bereikbaar voor patiŽnten en werkzaam in de regio Kalmthout.

Specialisaties:

  • Thuisverpleging Pauwels Dirk, KalmthoutPalliatieve zorg: Wanneer afscheid nabij komt, komt er veel op u af. Ik probeer u tijdens deze moeilijke dagen zo goed mogelijk bij te staan en de laatste dagen zo comfortabel mogelijk te maken. Daarnaast bied ik ook sterke mentale ondersteuning, begeleiding en interactie met familie en artsen.
  • MS: Ik vind het belangrijk om continuÔteit te waarborgen, daarom heeft u ťťn betrouwbare verzorger. Ik kan MS-patiŽnten begeleiden in hun ziekte en drie keer per dag langskomen. Ik ben hiervoor gespecialiseerd als neurologisch verpleegkundige. Daarnaast kan ik ook parameters, medicatie en inspuitingen opnemen en controleren.
  • Wondzorg: Voor een voorspoedig herstel is een goede verzorging van uw wond belangrijk. U kunt mij bijvoorbeeld benaderen voor het verzorgen van een wond na een operatie. Daarnaast kan ik ook doorligwonden verzorgen, verbanden verschonen, inspuitingen verzorgen, zalf aanbrengen en sondes inbrengen.

Op zoek naar een betrouwbare verzorger in de regio Kalmthout? Neem dan gerust contact met mij op.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.