Salt 'n Pepper
Suikerkaai 1
Zelzate
Oost-Vlaanderen
Trefwoorden: Zaal voor prive evenementen, Conferentiezaal verhuur, Vergaderzaal huren, Visschotel eten, Restaurant in de buurt, Restaurant met goede reviews, Supplement frietjes, Belgische keuken, Belgische specialiteiten, Belgisch familierestaurant
Rubrieken: Restaurants, Zaalverhuur
Openingstijden | |||
---|---|---|---|
Ma | gesloten | ||
Di | gesloten | ||
Wo | 12:00 - 15:00 | 18:00 - 22:00 | |
Do | 12:00 - 15:00 | 18:00 - 22:00 | |
Vr | 12:00 - 15:00 | 18:00 - 22:00 | |
Za | 18:00 - 22:00 | ||
Zo | 18:00 - 22:00 |
Bent u fan van de Belgische keuken en gaat u graag op restaurant in de buurt in een informele setting? Loop dan zeker eens een keertje binnen bij het restaurant met goede reviews: Salt ‘n Pepper in Zelzate. In ons Belgisch familierestaurant, serveren wij zes dagen per week smaakvolle Belgische specialiteiten. Van een prijsvriendelijke dagschotel, tot een heerlijke visschotel eten, vleesgerechten en supplement frietjes van ons à-la-cartemenu; onze menukaart biedt voor elk wat wils. Heeft u iets speciaals te vieren of organiseert u een zakelijke bijeenkomst? Informeer dan naar de mogelijkheid ons restaurant te gebruiken van onze zaal voor privé-evenementen of neem contact op voor onze conferentiezaal verhuur, ook kunt u onze speciale vergaderzaal huren. Wij verwelkomen u graag binnenkort bij Salt ‘n Pepper.
Zaakvoersters Christina en Marina hebben met hun Salt ‘n Pepper maar één doel voor ogen; een restaurant uitbaten met heerlijke gerechten waar iedereen zich thuis voelt. Dat dit is gelukt, ziet u wel aan de inrichting en gevarieerde menukaart. Bomvol klassieke gerechten uit de Belgische keuken naar keuze, een vriendelijk geprijsd Salt ‘n Pepper 3 gangen menu of een wisselende dagschotel. In de zomer, geniet u van al dit lekkers op ons zonnige terras. Wij zijn geopend van dinsdag t/m zondag, waarbij wij alle dagen ook lunch serveren, behalve op zaterdag. Over parkeren hoeft u zich geen zorgen te maken, dat doet u gemakkelijk bij ons voor de deur.
Onze chef kookt met verve, de meest smaakvolle gerechten uit de Belgische keuken voor u. Hierbij maken wij altijd gebruik van dagverse producten. Wat dacht u gandaham kroketten als voorgerecht of een lekkere rundscarpaccio of soep van de dag? Visliefhebbers worden verwend met scampi’s op verschillende wijze bereid, zeetongrolletjes of bijvoorbeeld Sint-Jacobsvruchten met garnalensaus. Onze côte a l’os mag uiteraard niet ontbreken, of kiest u liever voor een malse steak of entrecote? Ook voor de kleintjes bieden wij aparte gerechten. Neem vast een kijkje op onze menukaart, er zit vast iets bij naar uw goesting.
Wilt u vast een goede indruk krijgen van ons gezellige restaurant? Bekijk op onze website verschillende sfeerbeelden. Enthousiast geworden? Voor een origineel cadeau, bent u tijdens de openingsuren ook welkom een cadeaubon bij ons af te nemen. Al onze gasten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten en gerechten: