Regionaal zoeken
Adres
Thuisverpleging De Dapper Ingrid
Brouwierstraat 6A
Zarlardinge (Geraardsbergen)
Oost-Vlaanderen
Vind ons op:
Google+
Trefwoorden: Toiletzorg, Palliatieve zorg, Inspuitingen, Wondzorgen, Thuiszorg, Thuisverpleegkundige, Rechtstreekse betaling via ziekenfonds
Rubrieken: Verpleegkundigen
Locatie van Thuisverpleging De Dapper Ingrid in Zarlardinge (Geraardsbergen)
Overige rubrieken:
Thuisverpleging De Dapper Ingrid, Zarlardinge (Geraardsbergen)

Thuisverpleging De Dapper Ingrid, Zarlardinge

Lukt het niet meer om door omstandigheden uwzelf te voorzien van zorg en bent u daardoor opzoek naar thuishulp? Met meer dan 35 jaar ervaring ben ik uw specialist op dit gebied. U kunt bij mij terecht voor onder andere: wondverzorging, hulp met voeding, parenterale/enterale toedieningen, inspuitingen, toilet schoonmaken, stoma, palliatieve zorg, medische zorg, wondzorg en nog heel veel meer. Heeft u Ďs avond of in het weekend hulp nodig? Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Mijn werkzaamheden voer ik uit in Geraardsbergen, Deftinge en Goeferdinge. Voor hulp op maat kunt u altijd contact met mij opnemen.

Thuisverpleging: Iedereen verdient een goede zorg en daar draag ik van Thuisverpleging de Dapper Ingrid graag mijn steentje aan bij! Mijn hart staat altijd dichtbij mijn patiŽnten en daar waar ik kan doe ik altijd net even meer dan u van andere thuisverplegers bent gewend. Ik zal alles in het werk stellen om u een zo goed en vertrouwelijk mogelijk gevoel te geven. Steeds weer sta ik voor u klaar om u van dienst te zijn geheel gelang uw wensen.† Alles om die glimlach weer op uw gezicht te toveren.

Wondzorg & Inspuitingen: Een wond kan zich bevinden in verschillende fases waardoor er professionele hulp gewenst is om de wond optimaal te laten genezen. Doordat wonden zich soms langzaam en moeizaam genezen is een behandeling nodig door een ervaren verpleegkundige noodzakelijk. Door de juiste verzorgingsproducten ervaart u minder pijn en ontstaan er minder littekens. Tevens kunt u bij mij terecht voor inspuitingen. Of dit nou dagelijks is om met enig regelmaat. Ik kom graag bij u langs om dit te verzorgen. Daarnaast kan ik u adviseren en begeleiden bij het zelf toedienen van uw inspuitingen zodat u straks zelfstandig uw inspuiting kunt verzorgen.

Palliatieve zorg: Tevens kunt u bij mij terecht voor palliatieve zorg. Ik bied ondersteuning zodat de levenskwaliteit wordt behouden. Door regelmatig op bezoek te komen zorg ik ervoor dat ook familieleden even op adem kunnen komen. Mocht er de nodige emotionele ondersteuning nodig zijn dan kunt u bij mij daar ook op rekenen. Mijn palliatieve zorg is te verdelen in verschillende categorieŽn. Bij lichamelijk zorg bevorder ik het comfort met pijnbestrijding en andere comfort verhogende maatregelen. Bij psychologische zorg ondersteun ik bij het helpen met onder anderen het aanvaarden en daarnaast sta ik de omgeving bij tijdens dit zware proces van aanvaarding en rouw.

Wenst u meer informatie? Heeft een vraag of wilt u een afspraak maken?
Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Verpleegkundigen, Toiletzorg, Palliatieve zorg, Inspuitingen, Wondzorgen, Thuiszorg, Thuisverpleegkundige en Rechtstreekse betaling via ziekenfonds in Zarlardinge (Geraardsbergen), Oost-Vlaanderen.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.