Adres

Drew
Termergelstraat 5
Brakel
Oost-Vlaanderen

www.drew.services


Trefwoorden: Parlofonie, Videofonie, Renovatie, Stalverlichting, Winkelverlichting, Tuinverlichting, Oprit verlichting, Binnenhuisverlichting, Vernieuwen van elektrische installaties in huizen, Vernieuwen van elektrische installaties in appartementen

Rubrieken: Domotica, Elektriciens

Overige rubrieken:
Drew, Brakel

Drew, Brakel

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor al uw elektriciteitswerken? Dan bent u bij Drew uit Brakel aan het juiste adres! Steeds weer staan wij klaar voor u als uw ideale partner voor al uw elektriciteitswerken van A tot Z. Of het nu om kleine of grote projecten gaat? Wij doen het allemaal!

Werkzaamheden Drew

  • Domotica: Als  domotica-installateur, kunnen wij u 3 verschillende domoticasystemen aanbieden: Elk systeem heeft zijn specifieke eigenschappen. Deze worden uitvoerig met u besproken zodat we samen de juiste oplossing selecteren volgens uw noden en wensen.
  • Pre-Domotica of teleruptoren: Veel installateurs gebruiken nog steeds teleruptoren om verlichting aan te sturen. Wees klaar voor de toekomst en laat uw elektrische installatie bij het aanleggen of vernieuwen reeds voorzien van een stand-alone domotica module. Hier zijn tal van voordelen aan verbonden:
  • Een stand-alone module vervangt de teleruptoren en dimmers maar is veel eenvoudiger te bekabelen in de kast.
  • De stand-alone module kan in de meeste gevallen al veel meer dan enkel lichten aansturen
  • De mogelijkheden zijn beperkter dan bij een volledige domtica installaties, dus ook goedkoper
  • MAAR een stand-alone module is later makkelijk uitbreidbaar naar een volwaardige domotica installatie waar u ook uw alarminstalaltie, deurvideofoon, audioinstallatie, garage- en hekopeners, rolluiken,... kan op aansluiten.
  • Automatiseren van uw bestaande installatie: In veel gevallen kunnen binnen uw bestaande installatie een aantal zaken ge-automatiseerd (en dus gebruiksvriendelijker) gemaakt worden. Het automatisch aansturen van uw buitenverlichting via een tijdsklok. Het automatisch aansturen van uw verwarmingsthermostaat en het creëren van zones in uw huis. Het bedienen van verlichting, verwarming, garagepoort, rolluiken, zonnewering.... met uw tablet of smartphone en automatisch via instellingen in de app.

Heeft u nog vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op!

Offerte aanvraag / Contact opnemen